Komend weekend speelt zowel onze Zaterdag 1 als onze Zondag 1 thuis en bij deze wedstrijden hebben we een pupil van de week.

Zaterdag om half drie speelt onze Zaterdag 1 tegen Kogelvangers 1, niet alleen hebben we een geweldige zanger, maar ook een pupil van de week om u tegen te zeggen.
Normaal speelt hij in de 9-3, maar zaterdag zien we hem op het hoofdveld de aftrap nemen: Jantje van Laarhoven.

Zondag mag ons eerste om twee uur aantreden en hoewel het pas de derde wedstrijd in de nieuwe competitie is, moeten onze mannen vol aan de bak tegen Coal. Kosten nog moeite zijn gespaard om een geweldige pupil van de week te presenteren en het is ons zowaar gelukt om Sem Ammerlaan hiervoor te strikken. Kom dus allemaal Sem en onze mannen van het eerste luidkeels aanmoedigen.