Direct nadat de poll voor man of the match openging zondagmiddag werd er druk gestemd.

Eerst leek de maker van twee treffers Dennis Geschiere er heel eenvoudig vandoor te gaan.
Uiteindelijk werd het een strijd tussen keeper Robin van Dijk en debutant Max Bresser.
Vorige week werd Max ook al verkozen tot man of the match toen als invaller in de oefenwedstrijd Dubbeldam – Emma.
Afgelopen zondag mocht hij in de basis debuteren tegen OHVV en speelde een hele goede wedstrijd.
Robin van Dijk had zondag aan het begin van de wedstrijd geluk dat hij na een overtreding terecht een gele kaart kreeg.
Enkele minuten later stopte hij op voortreffelijke wijze een strafschop van OHVV.
Zeker in de eerste helft hield hij zijn ploeg in de wedstrijden met enkele geweldige reddingen.
Helaas was hij kansloos toen in blessuretijd een fout werd gemaakt in de verdediging, toen was er ook voor hem geen redden meer aan.

winnaar

Uiteindelijk heeft Robin van Dijk de verkiezing gewonnen met 30% van de stemmen.
Max Bresser werd een goede tweede met 26,7% van het aantal stemmen.
Wij feliciteren Robin van harte met deze uitverkiezing.
Het is toch een ongelooflijke prestatie zoals hij er na een paar jaar gestopt te zijn dit jaar weer staat.
Na het vertrek van Davey van Pelt leek er een groot probleem te ontstaan, maar Robin doet het dit jaar uitstekend.