Afgelopen zaterdag mochten de dames na een lange periode uitrusten weer aantreden. Er wordt al weken gespeculeerd over het mogelijke kampioenschap maar dan zou deze wedstrijd winnen wel belangrijk zijn.

Om kwart voor 9 verzamelde de uitgeslapen topfitte en beetje zenuwachtige dames zich bij dubbeldam, er moet namelijk om half 11 gespeeld worden in Tilburg.
De tegenstander was koploper TSVV Merlijn. Zij stonden 2 punten boven ons dus met winst konden wij bovenaan komen. Dit moesten we echter nog wel laten zien.

Aangekomen in de gymzaal van merlijn gaan we ons klaarmaken maar niet voordat de helft van het team nog een half pakje sigaretten voor de zenuwen naar achter heeft geduwd. Het was overigens heerlijk weer voor een mooie pot voetbal.

Hoop

Goed we gaan beginnen. Waar we allemaal zo positief beginnen aan de wedstrijd kan Jami na ongeveer 1 minuut de bal al uit het doel grabbelen. En daar is het niet bij gebleven al binnen 10 minuten kwamen we 3-0 achter en konden we achter de feiten aan lopen. Wel mochten we de eerste helft nog een keer scoren maar we gingen rusten met een 5-1 achterstand. Een flinke teleurstelling dus maar we laten onze koppies niet hangen thuis zijn we van zo’n achterstand nog terug gekomen naar een 6-6 gelijkspel.

droom spat uit een

Na de rust merk je dat onze dames toch nog alles eruit willen halen en we 10 keer zo goed voetbal laten zien als in de eerste helft, iedereen is fel en pakt iedere kans aan. Dit wordt ook beloond en we komen terug op 5-3. Sophie krijgt nog een penalty maar helaas wordt deze niet benut dit is wel een beetje het beeld van de wedstrijd, continu kansen en niks wil er in helaas konden we de schade niet verder herstellen. En dus is de strijd om het kampioenschap iets lastiger geworden, maar we blijven positief we gaan gewoon hopen op wat foutjes van merlijn en gaan zelf laten zien wat we kunnen, dit hebben we afgelopen seizoenshelft wel gezien!

En mocht het niet lukken een 2e plaats is voor ons ook wel een reden voor een feestje!!