Onze Zondag 1 speelt vandaag een belangrijke wedstrijd op een dag waarop onze kantine van overheidswege niet open mag. Omdat we vier weken geleden voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging een behoorlijke vechtpartij bij onze kantine hebben gekend en dit volgens onze burgemeester levensgevaarlijk is, moet onze kantine na een geslaagde Hollandse Avond, een altijd levensgevaarlijke bingoavond en thuiswedstrijden van vrijwel al onze elftallen toch twee keer dicht.
Als de burgemeester nu lekker rustig kan slapen, omdat al het gevaar uit de Dordtse samenleving nu wel verdwenen is, kunnen wij als Dubbeldammers alleen maar blij zijn dat we hier op een positieve manier aan mee mogen werken.

Victoria’03 5 Zondag 6 1-6
Ons zesde is met een lekkere reeks bezig, zo hebben onze mannen vorige week knap gewonnen van de titelkandidaat SSW en mogen ze vandaag uit spelen tegen de nummer negen van deze competitie. Normaal gesproken heeft ons zesde het in uitwedstrijden niet al te gemakkelijk, maar vandaag gaan onze mannen lekker los en winnen ze met maar liefst 1-6.

DIA 8 Zondag 5 14-2
Twee keer scoren is voor onze mannen van het vijfde een hele prestatie. Jammer dan dat onze tegenstander van vandaag er gewoon 14 in schiet, maar dat mag de pret allemaal niet drukken. Het is mooi weer.

BSC 7 Zondag 4 8-0
Voorlopig is het de dag van de grote uitslagen en ook ons vierde wordt geconfronteerd met acht doelpunten van hun tegenstander. Onze mannen konden hier jammer genoeg niets tegenin brengen.

JEKA 10 Zondag 3 1-0
De wedstrijd van het seizoen, belangrijker van Ajax tegen de Spurs, met hopelijk voor onze mannen een betere uitkomst dan voor onze Amsterdamse vrienden. De opdracht is simpel: winnen.
De winnaar van deze wedstrijd is de kampioen van deze competitie, tenzij er in de laatste twee wedstrijden een ongekende plottwist plaatsvindt, maar dat gebeurt bij een voetbalwedstrijd eigenlijk nooit.
Dat het verschil tussen deze twee elftallen die zo dominant zijn in deze competitie – de nummer drie staat gewoon 22 punten achter op de nummer twee – ongelooflijk klein is, blijkt ook wel uit de uitslag van vandaag. Met een zeer nipte 1-0 nederlaag werden onze mannen naar onze gesloten kantine teruggestuurd en daarmee lijken de kampioensaspiraties de kast in te kunnen, maar…
… het kan nog.

Virtus 2 Zondag 2 0-1
Geen kampioenswedstrijd, maar wel een belangrijk treffen voor ons tweede vandaag. Mocht het lukken om te winnen van de nummer drie uit deze competitie dan kan het kampioenschap ons bijna niet meer ontgaan.
Net als bij ons derde is het verschil minimaal, maar bij het tweede is het gelukkig in het voordeel van onze mannen. Ook hier is slechts één keer gescoord en hiermee doen onze manen goede zaken. Volgende week wacht Groen Wit, de nummer twee en bij winst is ons tweede gewoon kampioen; bij verlies trouwens nog steeds de belangrijkste kandidaat.
Hoewel de kantine gesloten is, zijn fans volgende week natuurlijk van harte welkom, dus kom allemaal naar de Schenkeldijk om getuige te zijn van het mogelijke kampioenschap van het elftal van Paul Wols.

Zondag 1 WCR 1 2-1
Vlogen bij de lagere elftallen de doelpunten om onze oren, bij onze hoogste drie elftallen zijn ze op de vingers van één hand te tellen. Gelukkig voor Dubbeldam heeft ook onze eerste elftal de volledige drie punten vandaag aan de Schenkeldijk gehouden en daarmee staat Dubbeldam op een vierde plek, vier punten achter de nummer vier en slechts drie punten meer dan de nummer acht.
Met nog twee wedstrijden te gaan tegen de lager geklasseerde DHL en SEP moet het mogelijk zijn om ons te plaatsen voor de nacompetitie.