Maandag 15 april hebben we een fantastische aktie bij onze club. Een belteam van 10 Dubbeldammers gaat op deze avond proberen alle leden te bellen met de vraag of ze lid willen worden van de vriendenloterij. Bij deze loterij maak je kans op fantastische geldprijzen en steun je goede doelen, en nu is vv Dubbeldam het goede doel! Dit betekent dat per lot per jaar 96 euro voor de club is!!! Als je al lid bent van de vriendenloterij kan dit ook geregeld worden enĀ  kan je dus ‘sponsor’ van de club worden. We hopen op grote bereidwilligheid en verwachten toch minimaal 50 leden in te kunnen schrijven, je hoeft dan geen wiskundig wonder te zijn om te berekenen wat dit voor de club op jaarbasis betekent. Speel dus mee, maak kans op geweldige prijzen en steun de club!

Mocht je heel graag gebeld worden of ben je al lid, geef het dan even door aan Jacco Bos, liefst via Whatsapp op 0611363428 of via de mail sponsoring@vvdubbeldam.nl