Zijn vader is trainer bij het eerste elftal van Emma en zijn opa is penningmeester bij Dubbeldam. Als je dan een keuze moet maken voor een vereniging waarvoor je door het vuur wil gaan en als getalenteerde kabouter alles voor wil geven, is het even moeilijk, maar…

…we kunnen vol trots melden dat Sem de Bruin gekozen heeft voor v.v. Dubbeldam. Zijn schoenen zijn betaald door opa Frans, maar volgens Sem heeft dat zijn keuze niet beïnvloed. Hij heeft een zwart wit hart en wil de komende jaren alles geven voor Dubbeldam. We hebben uit betrouwbare bron vernomen dat papa Roy ook blij is met de keuze van zijn zoon.
Vooralsnog is Sem nog niet in officiële wedstrijden te bewonderen, hij moet nog wat werken aan zijn techniek, maar we kunnen alvast verklappen dat het zitten op een bal hem bijzonder goed afgaat.