Elk jaar komt Sint Nicolaas langs bij v.v. Dubbeldam, waar hij alle jonge helden van onze vereniging verrast met een fraai cadeau. We weten nu al dat hij ook dit jaar niet zal overslaan en het is zelfs mogelijk om de enige echte Sint bij u thuis te laten komen.
Omdat dit natuurlijk heel bijzonder is, kost het 50 euro, maar daarvoor heeft u een halfuur lang de Sint exclusief bij u thuis in het gezelschap van twee Pieten, die als vanzelfsprekend strooigoed bij zich hebben.
Omdat we er ruimschoots op tijd bij zijn, kan de Sint op 29 en 30 november alsmede op 1 en 5 december bij u langskomen. Op 29 november en 5 december kan dit vanaf half zes; op de andere dagen eventueel wat vroeger. Wilt u de Sint liever op een andere dag ontvangen, vraag dan even wat de mogelijkheden zijn.

Lijkt het u geweldig om de enige echte Dubbeldam-Sint bij u thuis te ontvangen, mail dan naar karin-nielsen@tele2.nl voor een reservering, die na betaling van het bedrag van 50 euro zal worden vastgezet. Het geld dat de Sint voor zijn bezoekjes ontvangt, zal worden gebruikt om het Sinterklaasfeest bij Dubbeldam onvergetelijk te maken.