Afgelopen weekend kwamen bijna alle teams weer eens in actie.

De 2 vrije weekenden had Dubbeldam 1 geen goed gedaan. Tegenstander Virtus dat de afgelopen weken veel inhaalwedstrijden speelde was veel feller en profiteerde uiterst efficiënt in de countermogelijkheden.
De bezoekers van onze website verkozen Jerry van Ingen tot speler van de week. Hij was nog vaak dreigend en bij al het gevaar voor het Zevenbergse doel betrokken. Wederom gefeliciteerd Jerry

Dubbeldam 2 is op weg naar een Houdini act om zich rechtstreeks te handhaven in de reserve eerste klasse. Als dit lukt zou dat een geweldige prestatie zijn van Paul Wols zijn staf en spelers.
Het is hier al vaker gemeld maar het blessureleed heeft bij dit team wel genadig hard toegeslagen dit seizoen. Gelukkig waren er Dubbeldammers uit lagere teams die week in week uit bereid waren om dit team te helpen.
Dit geldt zeker ook voor de jeugdleden. Het is natuurlijk een geweldig hoog niveau bij Dubbeldam 2 om te debuteren bij de senioren, maar wekelijks staan zij hun mannetje.
Afgelopen zondag speelden ze met 1-1 gelijk tegen Dongen en onze stemmers verkozen jeugdspeler Sven Weijts tot man of the match. Gefeliciteerd Sven en fijn dat je deze jongens helpt.

Voor onze sterren was het afgelopen weekend de derde wedstrijd in 1 week. Normaal rammelt het team al door blessures, maar dit is wel een enorme aanslag voor de mannen. In de tweede helft werd de wedstrijd beslist met een 0-3 zege op Victoria’03. Toen we het team later tegenkwamen bij Virtus om het eerste te ondersteunen, riep Dennis al ik word voor de derde keer deze week speler van de week. Of hij hiervoor mensen heeft omgekocht vertelt het verhaal niet, maar hij heeft inderdaad de meeste stemmen gekregen.
Gefeliciteerd Dennis!!