Zaterdag a.s. zijn onze heldinnen van de Vrouwen 1 weer te zien bij de zinderende spelshow Echt Waar?! en wel op SBS6 om 21:30. We raden iedereen aan om weer te kijken naar deze geweldige Dubbeldammers, dit kan thuis, maar ook in onze gezellige kantine.

Samen met onze Dames kunnen we dan met elkaar naar deze aflevering kijken en omdat niemand meer weet hoe het afgelopen is, is het voor hen net zo spannend als voor de andere Dubbeldamleden. De vraag is dan ook of er geld gewonnen is voor onze prachtige club.

Voor, na en wellicht zelf tijdens de uitzending wordt er een heuse spelletjesavond georganiseerd door onze Vrouwen 1, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd. De avond begint rond 19:00 uur en ook als je alleen een drankje wil komen doen, ben je natuurlijk welkom.
De deur staat open, dus wil je een gezellig avond hebben, kom dan gewoon langs in onze kantine.