Een nieuwe rubriek op uw favoriete website! De sponsor van de maand licht iedere maand een sponsor uit en deze sponsor krijgt op deze manier wat extra aandacht. Deze maand is de sponsor van de maand : Velgenschade.nl

Het bijzondere van dit bedrijf is dat ze geheel uit eigen beweging kontakt opnamen met ons na de oproep dat we op zoek waren naar sponsoren. Inmiddels hangt er een mooi spandoek van Velgenschade.nl langs ons hoofdveld en hier zijn we natuurlijk erg kontent mee!

Velgenschade.nl is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het herstellen van velgen. Ze hebben veel ervaring en hierdoor zijn ze in staat om iedere schade aan uw velgen te kunnen verhelpen.
Denk bijvoorbeeld aan schade die u hebt opgelopen door stoepranden, steenslag of corrosie. Niets is voor onmogelijk voor velgenschade.nl om te repareren.

De fotos die op hun website staan van voor reparatie en na reparatie zijn echt waanzinnig! De velg ziet er echt weer fantastisch uit, zie www.velgenschade.nl

Mocht u uw velgen willen laten repareren, ga eens langs bij dit leuke bedrijf op de einsteinstraat en zeg dan dat we erg blij zijn met sponsoren van vv Dubbeldam!