Ton Schröder

De liefde voor onze club van deze in hart en nieren Dubbeldammer is begonnen in 1976 toen zijn zoon Ton lid werd. Hij werd direkt gepakt door de sfeer van onze club en is sindsdien niet meer weg te denken bij onze vereniging. In de periode 1990-2005 is hij voorzitter geweest en bij menig tegenstander is hij bekend als de gastheer van onze vereniging. Ton houdt zich momenteel bezig met onder andere voetbalzaken en ook zijn vrouw Rosalie is nog steeds regelmatig te vinden bij onze club. Ton is deze week balsponsor bij de wedstrijd Dubbeldam zo1 – OHVV 1 en we bedanken hem hierbij hartelijk voor zijn steun. Hopelijk geeft het onze selectie het extra duwtje in de rug om na de winterstop direkt de goede richting op te gaan en de punten thuis te houden!