Eindelijk is het dan zo ver….

Vanaf zaterdag 29 oktober ontvangen klanten van Plus ’t Lam bij € 15,-* aan boodschappen een setje met V.V. Dubbeldam-sportplaatjes gratis.

Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Sparen en bewaren in het unieke V.V. Dubbeldam-verzamelalbum

Alle 731 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor V.V. Dubbeldam ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt!
Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 27 oktober via de leiders op de verenging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van V.V. Dubbeldam. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Plus ‘t Lam.

Namens het bestuur van V.V. Dubbeldam en Plus ‘t Lam, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief tabak en emballage