Het is weer weekend en uw schrijver is nu ongeveer bijgekomen van het afgelopen weekend. Als beloning voor het kampioenschap in de najaarscompetitie mochten de mannen van 16-1 namelijk een weekendje weg en dit werd een behoorlijke uitputtingsslag, hierbij het verslag!

1 feb 1800 werd er verzameld en reden we met alle 14 kampioenen en 6 vaders naar het Jacco Bosrijke Lommel waar de Rover Patrick de plaatselijke Lidl al helemaal leeg had geroofd zodat de vakantievilla op park de Blauwe Hoef alles in huis had om een weekendje te feesten. Genoeg woordgrappen zo maar het geeft wel een beetje het niveau aan waar we dit weekend met alleen maar mannen naar toe zouden groeien ;). Het was donker toen we aankwamen en de nachtelijke verkenning van het park was er vooral 1 van sneeuwballen gooien, iedereen werd geraakt en gelukkig brandde de kachel in onze villa. De sauna draaide direct op volle toeren en uiteraard gingen de mannen onder aanvoering van Deejay Milan tot in de late uurtjes door.

De volgende morgen werd het improvisatie vermogen van de trainers getest, een zware sneeuwstorm gooide roet in het trainingsprogramma maar een stuk bos bleef redelijk sneeuwvrij en hier konden we naar hartelust scheuren met de rolstoel van Gino. Ondanks gescheurde enkelbanden wilde deze bikkel toch graag mee op dit trainingskamp, en zijn rolstoel zorgde voor extra vermaak deze dagen. Mooi om te zien dat iedereen Gino wilde duwen en dat niemand hierin verzaakte. De wandeltocht door het bos werd wat opgeleukt met wat baloefeningen waarbij Darryl, Feike en Jeremy een muntje verdienden. Gelukkig werd het weer iets beter waardoor het middagprogramma minder te lijden had. Het middagprogramma stond in het teken van Bubble Ball. Wellicht ken je het, maar waarschijnlijk ken je het niet. Hierbij wat woorden om het te beschrijven: Hilarisch, uitputtend, superkomisch, sportief, om te gieren, om dubbel te liggen. Hierbij enkele filmpjes om het wat duidelijker te maken ­čÖé

Nu snap je dat er erg veel gelachen werd deze middag, je hebt niet altijd een airbag om je heen en dat dit soms erg handig is blijkt hier wel uit. Zeker als je als trainer natuurlijk het mikpunt bent van 14 opgroeiende pubers. In de finale battle was het Thom die het moest opnemen tegen Rob, deze scheurde echter door het water en dit werd zelfs Thom te machtig. Na afloop werden de gourmetstellen tevoorschijn getoverd en hebben we heerlijk gegeten, om in de avond wat oud Hollandsche spellen te spelen. Grootste hilariteit bij het herkennen van de babyfoto┬┤s en ook de plusplaatjes zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld memory te spelen, al kan kaartje blazen er ook heel goed mee ; ) Winnaars van deze spellen waren Stefan en Juul, die dus blijkbaar de meeste kennis van hun teammaten wisten!

Nadat de nacht weer veels te kort was stond er voor zondag een stoer programmaonderdeel te wachten, we mochten gaan Quad rijden! Het zonnetje was inmiddels ook in Lommel komen kijken maar de plassen waar we doorheen moesten rijden (of was het konden rijden….) waren┬á nog lang niet verwarmd. Timo en Justin hadden een smoes over een vastzittend gaspedaal en Jim dacht dat de quad zonder bestuurder ook kon rijden maar uiteindelijk kon er dan toch maar 1 de winnaar zijn. En als je meer dan 50000km per jaar rijd is dit natuurlijk alleen maar logisch. Op deze middag werd in ieder geval even zeker gemaakt dat de wasmachines vanavond direkt overuren moesten maken! Het werd een topmiddag als afsluiter van een topweekend. De 16-1 is dan ook een geweldig team met jongens die het erg goed met elkaar kunnen vinden. Dit zie je terug in het veld maar ook zeker ernaast, zoals dit weekend wel bleek. Iedereen heeft tijd met elkaar doorgebracht en ook de vaders hadden veel plezier met elkaar. Heerlijk om mee te maken en zo werd het een weekend wat we niet snel zullen vergeten. Dit weekend zijn we nog vrij en volgende week beginnen we aan een nieuwe competitie, een niveautje hoger als voor de winterstop met een team dat in ieder geval voldoende teamspirit heeft opgedaan deze dagen!

Nog even een bedankje voor Marcel, Maurice, Rob en Jeroen die Patrick en mij dit weekend enorm geholpen hebben! Super om een paar van die vaders erbij te hebben!