Afgelopen dinsdag is aan de Zondag 1 selectie bekend gemaakt dat Brasco Tuvaljevic, onze voormalige trainer, weer terugkeert naar Dubbeldam. Zoals dit wel vaker gaat bij een vereniging als Dubbeldam werd zijn naam in de wandelgangen regelmatig genoemd en werkelijk iedereen hoopte op een terugkeer.
Hoewel hij maar een jaar aan het roer van onze selectie heeft gestaan, heeft Brasco een meer dan voortreffelijke indruk bij veel Dubbeldammers achtergelaten. Het is een gedreven trainer die zowel het team als de individuele spelers beter weet te maken.
We zijn heel blij met de terugkeer van Brasco en we hopen maar dat dit voor onze mannen van het Eerste een extra motivatie zal zijn om top te presteren in de komende winnaarspoule, waar voor alle elftallen de teller weer op nul staat en er voor Dubbeldam veel te winnen is. We gaan ervan uit dat we meestrijden om de titel en als ons eerste niet promoveert, zou dit een zware teleurstelling zijn.
Jammer genoeg mogen we dankzij onze voortreffelijke KNVB-maatregelen nog even wachten op het begin van deze competitie, zodat de spanning alleen maar verder opgevoerd gaat worden.
Het is door de regenval een wat miezerig programma geworden vandaag, maar twee van onze elftallen hebben de weergoden getrotseerd.

Virtus 5 – Zondag 6 3-2
Onze veelal iets oudere spelers van het Zesde laten zich natuurlijk niet intimideren door het kleine beetje regen dat de afgelopen nacht naar beneden gevallen. Hoewel ze net de oorlog niet hebben meegemaakt, zijn ze niet voor een kleintje vervaard en hebben ze onze clubkleuren weten te verdedigen in Zevenbergen.
En met verve mogen we zeggen; het verschil op de ranglijst is minimaal en dat laat de uitslag ook zien. Het kwartje viel net verkeerd voor onze mannen, maar ja, ook als de tegenstander slechts een keertje meer scoort, dan heb je gewoon nul punten.

Papendrecht 3 – Zondag 5

Papendrecht 2 – Zondag 4

Boeimeer 4 – Zondag 3 4-0
De naam Boeimeer betekent letterlijk natte grond-zeer natte grond, dus ja, dan maakt een regenbuitje meer of minder natuurlijk niet uit en mogen onze mannen van het Derde gewoon lekker ballen tegen hun Bredase tegenstander op het sportpark Heksenwiel.
Hoewel Boeimeer derde staat in de competitie waar ons Derde heerlijk bovenaan vertoeft, is het verschil in punten voor deze wedstrijd maar liefst vijftien punten, maar onze tegenstander groeit op het natte veld blijkbaar boven zichzelf uit en onze mannen worden met 4-0 terug naar ons eiland gestuurd.
JEKA zal in zijn handen wrijven, maar met twee wedstrijden minder zullen ze toch echt twee keer moeten winnen om onze trotse koplopers te bedreigen.

Zundert 2 – Zondag 2

Zondag 1
Ons eerste Zondagelftal heeft het zwaar en dit komt vreemd genoeg door hun goede prestatie. In een najaarscompetitie waar meer dan de helft van de tegenstanders niet sterk genoeg was om de wedstrijd ook maar een beetje spannend te maken, staan onze mannen op dit moment eerste en zijn ze klaar met voetballen.
Omdat enkele tegenstanders nog wedstrijden moeten inhalen; wedstrijden die Dubbeldam bij kou en ander onguur weer heeft moeten spelen, moet ons eerste elftal gedwongen twee weken rusten, terwijl bijvoorbeeld Coal, dat de beste papieren voor de eerste plaats heeft, gewoon nog twee wedstrijden mag voetballen en dus in een fijn ritme blijft.
Omdat iedereen met nul punten aan de winnaarspoule begint, voelt dit heel wrang. Onze mannen kunnen maar één ding doen na een waardeloos seizoen als dit en dat is promoveren.