Hoewel het de 21e oktober is, is het weer nog steeds zomers en een groot deel van onze spelers kon op deze mooie dag nog een laatste keer naar het strand of natuurlijk bij ons eerste kijken naar hun wedstrijd.

Er werden maar twee wedstrijden gespeeld en het contrast kon haast niet groter zijn.

Zondag 6

Onze mannen hebben wel getraind, maar dit was vooral bedoeld om de spieren wat voor de gek te houden. Dit is alleen maar logisch, want volgende week staat de topper tegen SSW op het programma.

Zondag 5

Ook onze Cinco-mannen hebben vandaag vrij.

Zondag 4 – SC Kruisland 4 5-0

Het is een wat eentonig weekje, want ook het vierde hoefde vandaag niet het gras op.

Boeimeer 3 – Zondag 3

Onze mannen speelden vandaag in de knock-out fase van de beker, tegen Boeimeer 3 dat op papier een sterkere tegenstander was, maar bij de rust hadden beide teams nog niet kunnen scoren.

Pas in de tweede helft scoort Dubbeldam als eerste, maar onze tegenstander volgt dit goede voorbeeld al snel twee keer. Als Boeimeer ook de 3-1 scoort, lijkt het over en uit, maar onze mannen maken door hard en dapper strijden heel knap gelijk.

Waar het einde van de tweede helft al heel spannend was, de penaltyserie bleek een ware thriller te worden en pas bij een stand van 9-9 weet ons derde te winnen en gaan ze heel knap door naar de volgende ronde.

Zondag 2 – SC Gastel 3

Deze wedstrijd werd op het laatste moment uitgesteld.

Pretoria R. fc – Zondag 1  0-10

Speelde ons derde nog voor de beker, ons eerste elftal mag gewoon weer aantreden in de competitie en het verhaal wordt eentonig: onze mannen deden wat ze moesten doen en onze tegenstander deed wat het kon doen en dit resulteerde ook dit weekend in een eclatante overwinning voor onze mannen.

Na vijf wedstrijden staat Dubbeldam dan ook bovenaan, zonder puntverlies en een doelsaldo van maar liefst +43.

Als je vroeger bij de F’jes met zulke cijfers van je tegenstanders wist te winnen, werd je ingedeeld in een competitie waar je wel tegenstand had, nu moeten we hier nog even geduld voor hebben.

Afgelopen week heeft Richard Smaal zelf maar eens een tegenstander uitgezocht en daar smaakten onze mannen wel het zoet van de tegenstand. Dat er met 2-0 verloren werd, werd voor lief genomen, er kon in elk geval lekker op niveau gevoetbald worden.

Volgende week wacht Charlois, ook een tegenstander waarvan Dubbeldam zou moeten winnen.