Net als gisteren is het weer op het eiland van Dordrecht prima te doen, maar heeft de organisatie van de kerstmarkt besloten om geen mensen in de stad te verwelkomen. Bij Dubbeldam waren niet veel wedstrijden ingepland, maar de wedstrijden die op het programma stonden, gingen wel gewoon door en zo konden de echte fans vandaag kijken naar ons tweede en ons eerste.

Zondag 2  WSC 2  1-3

Het zit onze trainer Paul Wols niet mee dit jaar, het regent blessures bij zowel het eerste als het tweede, zodat hij elke week weer moet puzzelen om een representatief elftal op de been te krijgen. Omdat vandaag ook het eerste speelt, moet hij een beroep doen op veel jonge spelers uit de 19-1. En hoewel deze jonge knapen zich volledig inzetten, blijft het vervelend om elke week weer met een ander elftal op het veld te moeten staan.

Dat onze mannen na een kwartier op voorsprong komen is dan ook een geweldige opsteker, maar gaandeweg de wedstrijd wordt WSC alleen maar sterker en verliezen onze mannen met 1-3

Zondag 1  Bavel 1  0-5

Als je tegen de koploper speelt die de week ervoor verloren heeft, zijn er eigenlijk maar twee mogelijkheden, ofwel het vertrouwen is even weg en je maakt een goede kans ofwel de mannen zijn erop gebrand om te laten zien dat het een eenmalig missertje was.

Jammer genoeg voor Dubbeldam was vandaag het laatste het geval. Bavel wilde laten zien dat ze volkomen terecht op de eerste plaats staan en ze gaven onze mannen geen schijn van kans.

Door dit verlies gaat Dubbeldam als vierde de winterstop in, ruim achter de nummers één en twee en omringd door concurrenten. Het kan gelukkig nog alle kanten op en we hopen dat onze mannen in het voorjaar gaan strijden op de ereplaatsen.