Deze kanjer altijd aanwezig langs de kant lang het veld, met zijn pen en kladblok . Hij maakt van iedere wedstrijd een spannend verslag, ook al is niet iedere wedstrijd echt goed, maar Johan maakt dat niet uit.

Hij ziet in iedere wedstrijd wel wat waar hij over kan zeuren of ophemelen. Bij het kamp houdt hij alle ouders op de hoogte met hele verhalen. Dus zeg maar gerust, het werd tijd dat hij een keer in het zonnetje wordt gezet.

Ouders en trainer van de JO9-8-7-6-5-4 zijn trots op deze kanjer,  vandaar dit gebaar aan hem 👍

Uw verslaggever is er even stil van, maar wil wel iedereen hartelijk bedanken voor dit geweldige en volkomen onverwachte gebaar. Het is alleen maar leuk om langs de lijn te staan en te genieten van onze jongen en meiden die onze clubkleuren verdedigen.