De dag begin anders als anders. Martin kan 1 arm niet gebruiken, dus we hebben een chauffeur minder, waardoor ikzelf met Martin en Ricardo meereis naar HSSC’61 een topper op papier.
En Dylan mag met Esther meerijden en haar heb ik gelijk gevraagd mijn taken waar te nemen en wat te schrijven over de 13-5 hieronder haar verslag:

Dubbeldam 13-5 heeft ook 1 minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aanslag in Utrecht deze week.
Na het startsignaal van de scheids gaan onze mannen fanatiek van start. De mannen hebben blijkbaar heel goed geslapen, ze hebben er zin in!
Na ongeveer 14 minuten scoorde Dave, 10 minuten later scoorde helaas de tegenstander en gingen we met een gelijke stand de rust in.
De 2e helft ging het redelijk gelijk op. Julian wist gelukkig tot 2 x toe een doelpoging goed weg te werken. De pogingen van Dubbeldam bij de tegenstander waren helaas ook zonder resultaat. Eindstand 1-1.
Bedankt Esther voor de moeite.

Bij de 17-2 was het een hele spannende wedstrijd:
Voor we er erg in hadden stonden we 1-0 achter en de tegenpartij zag je denken, zo dat gaat makkelijk en dat was ook gelijk een vergissing onze jongens gingen vol aan de bak en Tiemen maakte met een prachtig schot de 1-1 en vanaf toen leek alles te lukken; we zagen leuk voetbal en zo werd het 1-2 door Harris en 1-3 door David.
Nog een mooi schot van Harris kwam jammer genoeg op de lat. Met deze stand gingen we de rust in.
De tweede helft begin met een paar mooie kansen maar jammer genoeg gingen ze er niet in en toen keerde jammer genoeg de kansen en werd het 2-3 en 3-3.
Met bloed zweet en tranen probeerde we een punt mee te nemen maar helaas werd het vlak voor tijd 4-3. Echt jammer jongens maar jullie hebben gestreden als team kop op en op naar de volgende wedstrijd.

Zo en toen stond de wedstrijd van de dag nog op het programma: Zaterdag 5 tegen Wieldrecht

Ook hier uit respect voor Utrecht een minuut stilte. Daarna ging deze wedstrijd van start we zagen gelijk een fel Dubbeldam.
Rik scoorde lekker de 1-0 binnen. Een schot van Mark werd jammer genoeg geen doelpunt.
Wieldrecht scoorde geheel onverwachts de 1-1 en met nog een mooi schot van Joris en een gemiste kop kans gingen we ook de rust in. Wat er in de rust gebeurd was geen idee maar het liep wat minder gelukkig was Rik daar met de 2-1.
Maar daarna ging het de verkeerde op en zo werd het 2-2 en 2-3 en ondanks dat Giovanni zijn uiterste best deed achterin en meerdere malen de bal weg werkte kon ook hij de 2-4 en 2-5 niet voorkomen.
Joris maakte nog gelukkig de 3-5 maar daar bleef het bij.

En zo eindigde onze voetbaldag, op naar volgende week zaterdag.