Zondagsenioren 1 december 2019

Veel Dubbeldammers en RCD’ers hebben heel lang naar deze dag uitgekeken. Niet één, maar zelfs twee keer de derby van het eiland van Dordrecht.

Bij deze update hebben we hierboven een foto geplaatst van de mensen die vandaag in de keuken en achter de bar hebben gestaan. Net als iedereen die regelmatig op zaterdag of zondag Dubbeldam op deze manier helpt, zijn dit ware helden.

Zondag 5  Noordhoek 2  2-2

Bij rust stonden onze mannen nog 1-2 achter, waarbij natuurlijk Jordy de doelpuntenmaker was. Na rust lieten onze mannen heel lang onze tegenstander geloven dat ze met drie punten naar huis zouden gaan, maar in de laatste minuut was het Marcel die met een kopbal ervoor zorgden dat er slechts twee punten verdeeld werden tussen de twee elftallen

Zondag 4  IFC 5  4-4

Een doelpuntrijk wedstrijdje voor de mannen van het vierde, waarbij ook hier de punten eerlijk verdeeld werden.

Zondag 3 Halsteren 3  0-4

Het eerste puntenverlies voor dit elftal is een feit en dan ook nog eens met zulke cijfers. Er zijn echter twee goede verklaringen voor. Allereerst hebben veel van deze spelers alleen maar interesse in RCD als tegenstander en die stond nu net niet in het veld.

Verder was een aantal mannen gevraagd om mee te doen in een wedstrijd waar RCD wel de tegenstander was en dan zeg je natuurlijk geen nee.

Zondag 2  RCD 2  2-1

In de eerste helft was het Dubbeldam dat de kansen kreeg, maar RCD dat wist te scoren. Heel lang bleef het 0-1, maar in de laatste paar minuten van de wedstrijd draaiden Sjors Volder en Youri de Bruijn de hele wedstrijd om en stapten onze mannen met drie punten van het veld af.

Zondag 1  RCD 1 0-0

Het zou de klapper van de middag moeten zijn, maar eigenlijk is elk woord over deze wedstrijd er één te veel. Het was niet best en zeker niet boeiend om naar te kijken.

Langs de lijn stond het gelukkig vol met fans, van beide clubs en voorzitter Michael Laros van RCD ging als een van de laatsten weg. Gelukkig was het dus wel gezellig.