Dubbeldam 13-5 TEC 13-2 3-1

Uw verslaggever is deze morgen al om acht uur bij de kapper om zijn overtollige haar te laten knippen. De dames van de kapper hebben een lang weekend Ibiza geboekt in de vreemde veronderstelling dat het daar warmer zou zijn dan in Dordrecht. We wensen deze vrolijke knipsters natuurlijk een geweldig weekend, maar iedereen weet dat het in oktober in Nederland altijd warmer is dan in het zuiden van Europa.
Uw verslaggever staat bij de MO11-1 te kijken als groepje reuzen gehuld in een Oranje Witte outfit voorbij komt stampen en verbaasd kijkt hij naar het D-veld waar de minimensjes van de 13-5 moeten spelen. Als Jolanda aan komt lopen vraagt uw verslaggever of Dylan tegen Oranje Wit speelt, maar gelukkig blijkt dit TEC uit Tiel te zijn, hetgeen logisch is aangezien de 13-5 in de A15-competitie speelt.
Als Jolanda en uw verslaggever naar het D-veld lopen, blijkt TEC gewoon in dezelfde outfit als onze aartsrivaal te spelen en vanaf dat moment slaat de verwarring bij uw verslaggever genadeloos toe.
Dit wordt mede veroorzaakt door een bizar experiment, bedacht door niemand minder dan Lydia en Astrid. Deze dames zijn er namelijk van overtuigd dat de aanwezigheid van Esther een slechte invloed op het team heeft, terwijl uw verslaggever vreemd genoeg een positieve uitwerking op de manschappen lijkt te hebben: totaal krankzinnig natuurlijk. Om te voorkomen dat Esther vandaag langs de lijn zou staat, is zij ontvoerd naar Spanje waar ze ergens tussen de Pyreneeën en Gibraltar schijnt te vertoeven. Uw verslaggever staat naast Jolanda, Martin en oom Fred te kijken naar een tegenstander die qua lengte zo kunnen meespelen bij de O17 of wellicht de Zaterdag senioren. Dat dan ook opeens Paul van Oosten langs de lijn staan, is op een dag als vandaag dan ook opeens alleen maar heel logisch.

Ook vandaag zit de dug-out vol met een gigantische staf en is Remcootje Red-Bull eropuit gestuurd om de kleine mannetjes lekker fel te laten voetballen tegen de TEC-reuzen. Het heeft veel weg van een veldslag tussen olietankers en van die grappige taxibootjes die Rotterdam onveilig maken. Het komt meer dan eens voor in deze wedstrijd dat na een confrontatie tussen een speler van TEC en zo’n vervelende mug van Dubbeldam, de TEC-speler op de grond achterblijft.
Het is een genot om naar onze mannetjes te kijken. Ze zijn nergens bang voor en hoewel menig schouderduw niet hoger reikt dan het dijbeen van de tegenstander, trekken ze zich nergens iets van aan. Gelukkig houdt Max den Duijf, onze scheidsrechter van vandaag, zelf ook van lekker mannelijk voetbal en laat hij veel toe vandaag.
Onze aanvoerder Job gaat voorop in de strijd en als hij na afloop het veld afloopt, is de voorkant van zijn shirt helemaal groen. Gelukkig mag uw verslaggever niet met de spelers praten en zo blijft het een raadsel hoe onze Job zijn slidings maakt.
Hoewel Dubbeldam wat sterker oogt, zijn de eerste grote kansen voor TEC, maar nadat een schot van TEC van de doellijn is gehaald, is het Rowijn die naast schiet. Als TEC een corner krijgt, is er terecht grote paniek achterin, omdat onze tegenstander alle duels boven een hoogte van anderhalve meter weten te winnen. De bal is te hoog voor al onze spelers, inclusief onze keeper Julian, en zo staat het tegen de verhoudingen in 0-1.
Onder meer Levy heeft nog een enorme kans op de gelijkmaker en een speler van TEC wordt voor natrappen het veld uit gestuurd.

In de tweede helft is de eerste grote kans weer voor Dubbeldam en we zien de kansen zich opstapelen, maar gelukkig is het Levy die de bal prachtig in de kruising schiet, alhoewel volgens Dylan de bal laag bij de grond in het doel verdwijnt.
Het wachten is op nog een doelpunt voor Dubbeldam, maar wat onze jongens ook doen, de bal wil er gewoonweg niet meer in en zelfs het coachen van onze Paul van Oosten zorgt niet voor de ommekeer. Het is onze scheidsrechter die zo op het oog wel heel gemakkelijk een penalty geeft aan Dubbeldam, maar ook na afloop van de wedstrijd zegt hij dat ook de VAR deze penalty had gegeven.
Het is Rachid die de keeper van TEC de kans geeft te gloreren en zo blijft het 1-1 en als even later een enorme kans van Dubbeldam van de doellijn wordt gehaald, lijkt het zomaar een gelijkspel te worden, maar dan komt zo vlak voor Halloween het spook van de 17-1 om de hoek kijken. Voor wie nog nooit van dit afgrijselijke beest gehoord heeft, dit spook zorgt ervoor dat alle wedstrijden van de 17-1 eindigen in een 3-1 eindstand.
Het is Rachid die zorgt voor de 2-1 en hoewel uw verslaggever geen idee heeft wie de 3-1 binnen schiet, ook dit zou zo maar Rachid kunnen zijn, weet hij wel dat Rooie Dave belangrijk in de voorbereiding was.
Zo eindigt deze wedstrijd van onze 17-1 alias 13-5 in een vertrouwde 3-1 overwinning, wordt Jolanda de vaste verzorger van dit elftal, wordt Esther waarschijnlijk de rest van het seizoen in Spanje gehouden en heeft zelfs Sinterklaas de opdracht gekregen om haar niet meer mee terug te nemen en probeert uw verslaggever in de loop van het jaar voor nog wat meer puntjes te zorgen.