Afgelopen week konden de bezoekers van deze website ook aangeven middels een poll wat zij van de wedstrijden van zondag 28 januari verwachten.

Half 11

We beginnen de zondag met een thuiswedstrijd voor Dubbeldam 2 tegen JEKA 3. Ondanks een matige eerste seizoenshelft verwacht driekwart van de stemmers dat Dubbeldam de punten aan de Schenkeldijk houdt.

Gelijktijdig speelt het derde, ook wel ons Sterrenteam genoemd, een uitwedstrijd tegen de nummers 2 van de competitie. Eerder bleek uit een enquete dat lang niet iedereen ervan overtuigd is dat het derde de koppositie tot het einde van het seizoen kan volhouden. Toch denkt men unaniem dat onze mannen weer voldoende hersteld zijn tijdens de winterstop en de punten mee terug nemen naar Dordrecht.

Een half uur later speelt Dubbeldam 7 een derby tegen RCD. De helft van de stemmers verwacht een overwinning voor Dubbeldam. Een kwart denkt dat RCD de punten pakt in deze Dordtse strijd. Het laatste kwart van de stemmers denken dat beide ploegen de punten delen.

Preston Palace

Ondanks een gedegen voorbereiding van Dubbeldam 5 in Preston PalaceĀ is er niet veel vertrouwen in een goede afloop morgen voor het vijfde. Ruim 66% van de stemmers denkt dat SAB de punten meeneemt.
Zo’n 33% heeft de beelden gezien van het vriendenteam en verwachten een zege voor onze mannen.

Eveneens om 12.00 uur komt Dubbeldam 8, ofwel OCHO, in actie. Na het transfernieuws van afgelopen week hebben de bezoekers van deze website wel vertrouwen in een goed resultaat van de mannen onder aanvoering van Koen Boutens.
Want hoewel Unitas met 1 punt meer en twee plaatsen hoger op de ranglijst is terug te vinden denkt 2/3 van de stemmers dat Dubbeldam de overwinning binnenhaalt en de overige 33% denkt dat de punten gedeeld worden.

Dubbeldam 1

Tot slot speelt Dubbeldam 1 om 14.00 uur op eigen veld tegen OHVV. Ondanks een slechte afsluiting in 2017 is het vertrouwen in onze selectie terecht groot. Bijna 80% verwacht een zege voor de zwart-witten en 20% denkt dat de punten meegaan naar Oudenhoorn.
Met de steun van vele Dubbeldammers moet het lukken aan de verwachtingen te voldoen en de zege binnen te slepen. Wij rekenen dan ook op een ieders steun.

Mocht je echt niet kunnen komen, dan houden we op deze website een liveblog bij van de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd.

VOORBESCHOUWING DUBBELDAM 1