moeizame start

De dames van Dubbeldam kenden een moeizame start van de competitie, maar tegen deze tegenstander keerde het tij  in oktober. Sterker dit topteam reeg de ene zege aan de andere. De wedstrijden zijn attractief want 7-5 of 6-6 uitslagen zijn eerder regelmaat dan uitzondering.

kampioenschap

De dames hadden de smaak van winnen zo goed te pakken dat zelf stiekem in de winterstop al over het kampioenschap gesproken werd. Een winterse onderbreking die voor onze dames bijna 3 maanden duurde

Schotse competitie opzet

Net als in de hoogste divisie van het Schotse voetbal spelen alle teams twee keer thuis tegen dezelfde tegenstander en twee keer uit. Helaas heeft EBOH zich in de winterstop teruggetrokken, dus voor dit voorjaar is de Schenkeldijkderby geschrapt.

TSVV Merlijn

Onze dames zijn in 2018 al in actie gekomen tegen de studenten van TSVV Merlijn en zagen zij hun roze droom uiteen spatten . Waarschijnlijk hadden de vrouwen onder leiding van Jacco Bos en Davey van Pelt zich te vel druk opgelegd waardoor ze heel zenuwachtig aan de start verschenen.
In de tweede helft herstelden zij zich wel, maar niet genoeg om de punten mee te kunnen nemen.

Tweede plaats

Maar een tweede plaats in deze competitie zou ook een schitterend resultaat zijn, na twee jaren met heel veel nederlagen.
Dus koppies op en zaterdag wacht SSC’55. We hebben van dit team al twee keer gewonnen, maar het waren altijd hele spannende wedstrijden.

Succes dames!!

[socialpoll id=”2489372″]