Voorbeschouwen op niks.

Je hebt wel eens van die weken dat je niet voetbalt. Dat heet met een mooi woord ‘’Winterstop’’. Dat houdt in dat de KNVB in die periode vind dat het wel eens koud kan gaan zijn en dat men dan niet wil voetballen. Ook vind de KNVB het van de zotte dat er gevoetbald wordt in de kerstvakantie. Dus dat houdt in dat er niet gevoetbald wordt tussen begin december en januari. Tenminste dat was vroeger zo. Tegenwoordig wordt er gesproken over een flexibele winterstop. Lekker 1 wedstrijd uitsmeren over 6 weken om vervolgens als het echt ALI-koud wordt en begint te sneeuwen de wedstrijden één voor één af te gelasten.

Zo kan de Schnorrrrrr u alvast voor 99% zeker verklappen dat de KNVB het komend weekend te koud vind om te voetballen en dat de sneeuwval daar geen positieve invloed op heeft gehad. Ook de naderende sneeuwval zal het vooruitzicht op komend weekend niet verbeteren. Dus u kunt het affiche De Fendert – Dubbeldam wel op uw buik schrijven. Nu begrijpt de Schnorrrrrr maar al te goed dat dit een grote teleurstelling voor u is. Om u weekend niet in het water te laten vallen, heeft de Schnorrrrrr een passende invulling voor u bedacht. Tussen 14:00 uur en 17:00 uur bent u niet welkom op het sportpark aan De Fendert, maar bij de Schnorrrrrr thuis. De Schnorrrrrr kan de extra handen in het laatste deel van de verbouwing wel gebruiken.

Dusssssss… Heeft u twee linker handen. Kijkt u net zo scheel als onze keepers en heeft u geen flauw benul wat u moet doen met welk willekeurig gereedschap dan ook net als onze spits met een bal. Dan bent u van harte welkom.

De mannen van Smaal daarentegen gaan lekker cardioboksen. Daar is de Schnorrrrrr volledig op tegen. Onze gemiddelde selectie bestaat uit gefrustreerde anabole spuiters die gemiddeld 12 minuten in een sportschool rondhangen. Om die nog agressiever te laten worden tijdens het boksen lijkt de Schnorrrrrr dan ook geen geweldig idee van de trainer. Een lesje Smalsa dansen daarentegen. Dat wil hij wel zien. Er is geen enkele speler, op koen na (+1), lichtvoetig. Dus de mannen kunnen wel een salsa lesje gebruiken. Daarom is op aanraden van de Schnorrrrrr het cardioboksen vervangen door een les Salsa dansen bij Giants Salsa. Jawel, de salsa vereniging van een oude bekende; Jaijant Mangroe. Dit is een verplichte deelname voor Rumo en 17 november.

De Schnorrrrrr verzoekt De Fendert nog wel een poging te laten doen om het door te laten gaan. Maar tegen beter weten in zal het kiezen worden tussen de drie vervangende activiteiten. Graag verzoeken wij u uw aanmelding vooraf kenbaar te maken en dan zien wij u zaterdag!

De Schnorrrrrr