We blikken wekelijks even vooruit naar de volgende tegenstander, maar deze is niet zo interessant genoeg…. Dus blikken we even snel terug.

Vorige week werd de eerste periode gewonnen door met 0-1 te winnen op het slechtste veld van Roosendaal en omstreken. Hoewel de enkels en knieën nog steeds opgelapt moeten worden, werd er een flink feestje gevierd in het clubgebouw. De Schnorrrrrr, die vele fans heeft bij Alliance, kreeg nog enkele complimenten over zijn stukjes en werd met een grote glimlach gefelicteerd met de periode. ‘’Zo hebben we allemaal wat toch?’’ riep één van de spelers van Alliance. ‘’Jullie de periode en wij carnaval!!!!’’. Bijzondere beredenering al zeg ik het zelf, maar dat mag de pret niet drukken. Wij hopen trouwens ook dat de speler die geen voortanden meer heeft, zijn voortanden nog even op komt halen. Daniël heeft ze bewaard in zijn voorhoofd…

Hoewel het nog niet echt carnaval is, hopen we ergens dat het in ’s Gravenmoer al een beetje begonnen is. Aankomende zaterdag komt namelijk ONI op bezoek en dat is niet zomaar een tegenstander. Dit zijn de nummer 1 en 2 op de ranglijst. Wie wint pakt of behoudt de koppositie. Dus de inzetten zijn hoog. Zal dat ook terug te zien zijn in het wedstrijdbeeld. Hoewel ONI niet bekend staat om hun nette gedrag tegen Dordtse ploegen, gaan wij er vanuit dat het ondanks de druk op deze wedstrijd, het een sportieve pot gaat worden.

De uitwedstrijd bij ONI werd verloren. De uitslag werd toen 3-1 in het voordeel van de bezoekers van zaterdag. Vorig jaar kwam ONI ook al eens op bezoek aan de schenkeldijk. Toen moest het in de allerlaatste minuut een tegentreffer slikken en met een 1-1 gelijkspel genoegen nemen. De Schnorrrrr wil niemand ophemelen en zeggen wie het was, maar wat was dat een geweldige kopbal… maarja, wie weet dat nog. Na een periodekampioenschap kan je de geschiedenis wel even vergeten en vooruit kijken. We gaan hoe dan ook nacompetitie spelen en dat is altijd lekker. Het volgende doel is meedoen om het kampioenschap en daar horen 3 punten bij van ONI. Dan kan je afstand nemen en heb je het volledig in eigen hand.

Vorige week zaten alle tribunes vol bij Alliance en wij rekenen dan ook weer op jullie steun aankomende zaterdag om half 3 aan de schenkeldijk! Schreeuw onze mannen naar de winst!