Voorbeschouwing Dubbeldam – Beek Vooruit

Deze week kijkt de Schnorrrrrr vooruit naar de laatste thuiswedstrijd van de competitie. Met nog twee wedstrijden te gaan is de spanning om te snijden. ONI Leidt nog steeds de dans met drie punten voorsprong en Dubbeldam volgt ze op de voet. Iedere misstap van ONI wordt keihard afgestraft en Dubbeldam probeert daardoor de druk op de mannen uit ’S gravenmoer te leggen. Voor ONI wordt de laatste thuiswedstrijd een hele zware. RFC komt op bezoek. Dubbeldam kent een op papier makkelijkere tegenstander in Beek Vooruit. Dat wordt waken voor onderschatting!

Beek Vooruit uit

In de wedstrijd uit in Prinsenbeek was het vanaf het begin een gelopen koers. Na slechts een paar minuten stond Dubbeldam al op 0-1 door Frank uit een indirecte vrijetrap en niet veel later de 0-2 van Daniël. Slechts één minuut later maakt Daniël ook de 0-3. Doelman Pierre van H. zal de eretreffer al vroeg in de wedstrijd maken uit een penalty en dat betekend 1-3 en tevens de ruststand. Hoewel trainer Paul iets over een Kuikenbak zei en 4-3, heeft Dubbeldam de tweede helft maar gewoon voortgezet. Enigszins verward door de woorden van de trainer beginnen de mannen toch weer sterk. Slechts 30 seconden was er nodig in de tweede helft voordat Koen de bal makkelijk binnen kon tikken en de 1-4 aantekent. Invaller Jordy pakt dan ook direct zijn graantje mee uit die welbekende kuikenbak en maakt de 1-5. Dan komt ook Selcuk er nog in en zorgt ook nagenoeg direct voor de 1-6. Danïel completeert zijn hattrick voor 1-7 en het slotakkoord is voor Selcuk. Die schiet de 1-8 achter de oren van Nederlands grootste vrije trappen specialist. Zo heeft Dubbeldam dus eigenlijk geen kind gehad aan de mannen uit Prinsenbeek. Dat was vroeger wel anders. De mannen zijn wat ouder… en tjaa, zo’n grote speler in het doel zetten… Dat doe je alleen heel sporadisch bij een club als Dubbeldam.

Beek vooruit is dus een tegenstander waar je niet al teveel van moet verwachten. Toch moeten we deze laagvlieger niet onderschatten. Zeker niet in deze cruciale fase van de competitie. Er moeten drie punten gepakt worden, want ONI kan zomaar eens drie punten kunnen gaan laten liggen. Zolang we alles winnen, hebben wij er alles aan gedaan zal onze aanvoerder nog maar eens aanhalen in de bespreking.

Wat hieronder staat is niet relevant aan een voorbereiding, maar misschien wel erg leuk om te weten. Daarom wil ik alvast de vaste supporters bedanken voor het lezen en we zien jullie graag weer aankomende zaterdag langs de lijn. De wedstrijd begint zoals gewoonlijk om 14:30 uur aan de Schenkeldijk. Familie van Kampen laat het in deze spannende tijden even afweten i.v.m. een vakantie, maar zullen volgende week zeker weer aanwezig zijn. Dus Jorian, niet bang zijn. Wij zijn er voor je om je op te vangen hoor! Bedankt en tot zaterdag!

 

VERGEET NATUURLIJK NIET DOOR TE LEZEN. WANT ER WAS EEN FOTOSHOOOOOOT!

 

Wat gebeurd er eigenlijk de rest van de week?

In de week aanlopend naar een wedstrijd gebeuren er vaak interessante en leuke dingen. Er wordt uiteraard altijd twee keer per week lekker getraind op aannames en passes, tot alle tevredenheid van onze trainer. Die altijd iedereen positief motiveert en aanstuurt. Dat gaan onze spelers zeker missen. Naast het trainen heb je de kleedkamerpraat. Deze week is een Iraanse komiek het hoogtepunt van de avond. Ik kan u verklappen, dit gaat zeker niet over onze aanvoerder. Die heeft nog nooit een leuk grapje gemaakt. Wel horen we ook bij zijn afwezigheid het woord van het seizoen over het veld vallen. Kaulomipangpang. Tekstueel niet goed en de Schnorrrrrr zijn uitspraak nog minder, maar duidelijk voor menig supporter.

In aanloop naar de wedstrijd krijgen we een mooie nette mail waarin Ben de snor de Deugd verteld waar en hoelaat er gespeelt moet worden. Alsof Ali dat niet weet… DFC uit natuurlijk. Voorafgaand aan zo’n bespreking doen onze modellen ook nog wel eens een fotoshoot. Dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Fotoshoot

Om de merchandise van onze kanjers nog enigszins aan te prijzen zocht Sport Centrum Dordrecht drie knappe jongens voor een fotoshoot in hun sponsorkleding. Normaal gesproken wordt je gecast voor zo’n shoot en heb je alles wat nodig is om een goede foto te krijgen. Bij Dubbeldam gaat dit dus even net iets anders. Er wordt een keeper gezocht. Nou is het al lastig kiezen tussen twee kwaaien, dus hebben we maar iemand gekozen die veel wind vangt. Rumo van Oosten is geselecteerd voor team sexy.

De andere twee mocht willekeurig ingevuld worden en zo kwam de naam van Randy naar voren. Hij gaf eerlijk zijn mening en heeft een contract met Armani EA7 en kan dus niet deelnemen in dit ietwat goedkope shootje. Wie wel geknipt is voor lowbudget fotoshoots is natuurlijk Bruno Muchos Prins. Met een baardje van drie dagen past hij perfect in het plaatje. Last but not least geeft Raffa aan toch alleen maar te kunnen lopen en dus wel een carriere switch ziet zitten. Met zijn zwoele blik zal hij menig supporter over de streep trekken.

Wilt u meer van deze Shoot zien? Kijk dan hieronder de foto’s!

Reageren op dit bericht: