Voorbeschouwing Dubbeldam – DHV

De winterstop zit erop en de Schnorrrrrr mag weer los gaan. Na een welverdiende rustperiode pakt hij de pen weer op. Zijn verwachtingen voor komend seizoen zijn dan ook hoog. Hij verwacht veel van de mannen en van trainer Smaal. Zeker met het vooruitzicht dat de trainer nog een jaar aanblijft en zich fully focust op de zaterdag komend seizoen. Voor sommige een uitkomst en voor andere een verschrikking. Maar al met al vind de Schnorrrrrr het prima. Lekker rustig langs de lijn. De Schnorrrrrr weet ook dat dat één ding betekend. Dat is dat Paul van O. in ieder geval nog één jaar wegblijft. Want het schijnt dat hij al een open sollicitatie had gedaan voor de job. We komen nooit meer van die vent af. Wie weet is het wat voor de zondag?

Ach… speculeren kunnen we allemaal. Maar nieuw jaar, nieuwe doelstellingen. Realistische doelstellingen. Niet van die broodje aap doelstellingen als ‘’Ik wordt 90 minuten wedstrijdfit’’ aldus de Schnorrrrrr zijn vriend Ali. Die overigens onzeker is voor komend weekend. Het wordt -7 Ali en dat kan nog wel eens betekenen dat hij niet komt opdagen. Verder volgde er nog een goed voornemen in het nieuwe jaar. ‘’tien minuten gesprekken’’. De Schnorrrrrr gaat u één ding vertellen. Die gesprekken zijn zelden tien minuten. Of je bent je gehele nachtrust kwijt of het gesprek valt dood bij ‘’Volwassen genoeg om dat te begrijpen’’.

Realistische doelstellingen dus.. De Schnorrrrrr heeft ze ook. Zo zal hij ook dit jaar zijn best doen u op de hoogte te houden over de voortgang van onze kanjers. Helaas kan ik u niet garanderen dat dit wekelijks het geval is. Binnen de selectie zijn er ook goede voornemens, of deze dan ook gelijk realistisch zijn is een tweede. Onze Aanvoerder Mahyar heeft besloten het goede voorbeeld van de grote Sergio Ramos te volgen en gaat ook dit jaar voor een cleansheet rode kaarten. Gele kaarten is overigens een ander verhaal. Randy voorspelt na 1 doelpunt, meer speelminuten en Daan Rijppaert gaat minimaal een millie zien (vergokt worden) dit jaar.

Rumo heeft besloten dat zijn enkel geen auw meer doet en zal komend weekend weer terug onder de lat staan. Dat is al een prestatie opzich, want het zat allemaal niet lekker in het koppie van die jongen. Maar wat wil je met zo’n thuissituatie. Paul van O. is je vader en je beste vriend heeft een relatie met je zusje.. Dan maakt het ook echt niet uit waar je last van heb. Dan doet alles pijn en dat begrijpt de Schnorrrrrr maar al te goed. Fijn dat je terug bent Rumo.

Noah vindt dat allemaal wat minder. Maar hij blijft tegenwoordig langer staan tijdens trainingen en dan komt het allemaal goed zei de trainer. Langer blijven staan is dan ook een mooie doelstelling. Maar nu staat Rumo er gewoon weer. Sorry, Noah. De Schnorrrrrr blijft wel een klein beetje fan. BLONDHAAAAR.

DHV

Nu even serieus, want we spelen echt al een competitiewedstrijd zaterdag. DHV thuis. DHV staat in België voor Degelijke Huisvrouwen Vossen. Bedankt daarvoor John uit Kasteelbrakel. In Nederland staat het gewoon voor Den Hoek Vooruit. Een vereniging dat al zeven jaar in de derde klasse speelt. Met wisselvallige resultaten, het ene jaar super en het andere jaar zeer teleurstellend. DHV werd op 1 September 1933 opgericht. Op een vrijdagmiddag werd de vereniging opgericht en een dag later speelde ze hun eerste wedstrijd in de BVB. Nee niet in Dortmund, maar in de Brabantse voetbalbond. Toen speelde ze nog onder een andere naam. RKVV HVV, dat dan weer staat voor Rooms-Katholieke voetbalvereniging Hoeks Voetbal Vereniging. En dat is natuurlijk wiskundig niet mogelijk. Want twee keer VV kan niet en dan krijg je + plus + is – of zoiets. Teoman kan dit veel beter uitleggen, want Kennis is macht. Om dat niet te vergeten is het op zijn arm getatoeëerd. Een negatieve voetbalnaam dus. Daar moet je als club snel vanaf. Dus later werd dat gewoon DHV. Lekker makkelijk en simpel, maar voor positief! Vooruit dan maar. Laten we hopen dat het minder positief voor DHV is aankomende zaterdag, want dan schrijven onze mannen weer drie punten bij.

Laten we het hierbij houden en gewoon de drie punten binnenslepen voor onze club.

Succes mannen en tot zaterdag!