Voorbereiding Dubbeldam 1 – Oosterhout 1

Zoals bijna elke week rijdt de Schnor heinde en verre om alles te weten van de komende tegenstander. Deze week komt Oosterhout op bezoek. Een bekende tegenstander voor hem. Hij heeft het bestuur van de Brabantse ploeg vriendelijk verzocht zijn kniebanden terug mee naar de schenkeldijk te nemen. Dus wie weet kan hij zaterdag naar maanden blessureleed uitgerekend tegen Oosterhout weer aansluiten bij de wedstrijdselectie.

Er zijn nog wel een aantal dagen te gaan tot zaterdag, maar het gesprek van de dag is Oosterhout. De tegenstander van zaterdag kent de afgelopen weken bijzondere statistieken. Sommige zelfs te bizar voor woorden. Zo kan je je bijna niet voorstellen dat een speler van the Eastwood al 27 keer het net wist te vinden en dat in een heel kort tijdsbestek. Naast deze bijzondere goalgetter kan je wel zeggen dat Oosterhout in een goede serie wedstrijden bezig is. Van de laatste 6 wedstrijden wonnen zij er vijf. Opvallend feitje is wel, dat die ene nederlaag tegen een Dordtse ploeg was. Er werd thuis met 0-2 verloren van GSC/ODS.

Na de lange winterstop speelde Oosterhout vier wedstrijden. In deze vier wedsstrijden scoorde zij maar liefst zestien keer. Tien keer werd er gescoord in en tegen Bergen en 5 keer tegen The Gunners. Een dingetje waar onze verdedigers dus extra rekening moeten houden. Uit was dit geen probleem, toen won Dubbeldam met 1-5 door doelpunten van Daniël Bouter 2x, Leon van der Weijden, Ali Sedaghat en Mahmod Zarrinphaker. Hoewel we mede dankzij de Terminator een lompe penalty tegen kregen, was het een muur waar Oosterhout iedere keer weer tegenaan liep. Wij gaan er vanuit dat Mahyar de manschappen van trainer Paul van Oosten scherp aan de wedstrijd laat beginnen, anders kan het zomaar een moeilijke middag worden. Hou dat dus in de peiling.

Oosterhout kent dus een goede start van de tweede seizoenshelft en wilt dit voortzetten in Dordrecht tegen Dubbeldam. Het verschil op ranglijst bedraagt slechts 1 positie en 2 punten. Een echte topwedstrijd dus. Sluit Dubbeldam definitief aan bij de titelstrijd, of zullen misschien toch tijdelijk moeten afhaken? Dat zullen we zaterdag gaan zien. Wilt Dubbeldam nog meedoen of gaat Oosterhout zich nog bemoeien met de titelstrijd? We gaan het zien aankomende zaterdag. De Schnor kan niet wachten en met hem nog veel meer want iedereen komt op de fiets volgens Noah en zelfs Leandro S. schijnt naar Dubbeldam te komen om deze spannende pot te aanschouwen. Laten we hopen voor Frank dat hij zijn moeder in ieder geval thuis laat…

Wij hopen weer een horde supporters te verwelkomen aan de schenkeldijk tegen Oosterhout. Let op, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar om Pupil van de week Muchos G. te zien voetballen. Wie wilt dat nou niet?! De resterende kaarten kunnen worden gekocht bij Remco van Oosten, die na de botsing zijn talent voor keepen volledig kwijt is geraakt. Dus wees er snel bij, want dit wilt u niet missen!!

Tot zaterdag,

De SCHNORRRRRRRR