Voorbeschouwing Dubbeldam – Prinsenland

Het is de maand van de feestdagen en die feestmaand werd krankzinnig geopend uit bij SEOLTO. Naar een vrijwel zekere 0-4 voorsprong, werd er uiteindelijk nog maar nipt met 4-5 gewonnen. In een magische wereld zal aanvoerder Mahyar zijn schouder rustig in zijn kommetje laten zitten en zou Daan de bal wel echt met zijn handen eruit slaan. Helaas is dit alles niet waar en zal het onzeker zijn of beide spelers zaterdag aan de aftrap staan. Maar de Schnorrrrrr doet graag voorspellingen en deze keer voorziet hij geen positieve vooruitzichten voor de twee centrale verdedigers. Beide lijken zaterdag niet te gaan halen ondanks revalidatie en een zaak tegen de beslissing van de scheidsrechter.

Dubbeldam zal dus tegen de komende tegenstander Prinsenland gehavend moeten aantreden. Dat naast het duo Mahyar en Daan ook andere spelers heeft die onzeker zijn. Daniël geniet nog van een vakantie, maar daarnaast is Frank ook onzeker voor het treffen met de prinsen uit Dinteloord. Ali is conditioneel altijd al onzeker geweest en na de 90 minuten van vorige week uiteraard ook een vraagteken voor het team van trainer Richard Smaal. De ploeg uit Dinteloord, Noord Brabant, is opgericht op 2 juli 2015 en is een fusie club tussen vv Dinteloord en RKSV DIVO. In deze competitie verwacht je dan een nieuwe naam met afkortingen zoals RKSV DD ofzo, maar niets is minder waar. Prinsenland is origineel en koninklijk. De statistieken zijn daarentegen minder koninklijk. Prinsenland degradeerde twee maal in drie seizoenen.

In het vierde seizoen kan men eindelijk weer eens wat meer juichen! Zij speelde tien wedstrijden waarvan ze er maar liefst acht wedstrijden in winst omzetten. Daarnaast verloor en speelde ze één keer gelijk. Met deze score staan de mannen uit Dinteloord vijf punten los op de concurrentie uit Dordrecht. Dubbeldam staat vijfde achter de vier grootste titelkandidaten. Geen druk, maar de Schnorrrrrr legt graag de favoriete rol in deze bij de tegenstanders.

Verder heeft de Schnorrrrrr nog één enkele rectificatie te doen. Dat gaat hij doen op bijzonder magische wijze en hij laat zijn gedicht over het team op eigen handelswijze. John, onze Belg neemt de Schnorrrrrr iets te serieus en verteld dat hij niet uit Brugge komt en niet 90000 tindermatches heeft.

Dus John bij deze, hij komt helemaal niet uit Brugge, maar houdt wel van een vlugge. Dus laat ik daar over nokke, want hij wil nu al met de Schnorrrrrr Knokke…

Ali wilt dat ook al weken, dus geef maar een teken. Al moet je dan wel komen trainen en dat alles zonder te wenen. Ook al is het te koud op je eigen meter, het wordt toch allemaal niet beter en Paul is er ook al niet meer met zijn kilometer. Dus laat je familie niet in de steek of trakteer zaterdag op cake.

Bij eten hebben we het snel over Jordy, Noah of Daan, maar voor een BigMac moeten jullie wel eerst opstaan. Dus nu hup snel in de benen, want je valt niet af zonder trainen. Daar weet ook Leon alles van, dus hij moet maar meedoen met de ramadan.

Dan hebben we altijd nog Rumo en Teooooo, één tip… koop een flesje deooooo. Niet dat jullie stinken, maar de Schnorrrrrr is bang dat meiden jullie fixen en diep zullen zinken. Daar weet Bruno alles van en heeft al een garantieplan. Het is vast en zeker de zus van Frank en dat zit die daar zomaar op de bank.

Sorry Frank het is echt waar, dus kijk uit voor het gevaar. Dus schop nu snel met je tenen, anders breekt Jorian zaterdag nog je schenen. Koen en William zijn in dit magische gedicht nog niet voorbij gekomen en dat is omdat er niks meer van hen is vernomen. Wat corvé doordeweeks allemaal wel niet met je kan doen…. Ach dat is ook onze wannabee prof Koen.

Raffalinho en Nick belopen de flanken en laten menig tegenstander janken. Schoppen ontvangen kunnen zij als de beste, hoewel het de jongens af en toe ook wel streste. Buiten het veld is Raffa een goede gast, hij zit alleen wel regelmatig in een kast. Hij is niet van de andere kant, maar vaak is de kast ook niet echt gepland.

Dan hebben we nog Mahmod met zijn Shorty strap en dat is niet voor de gràp. Hij heeft last van zijn liezen en daardoor kan hij nooit zijn goede momenten kiezen. Hij dribbelt veel te veel en menig speler is nu scheel. Ook Randy, Evert en Dion worden er gek van vanaf de bank en zien veel liever trainer Smalsa over de Flank. Één minuut spelen daar doen ze niet aan, dus trainer.. loop lekker naar de maan.

Nee, we zijn erg tevreden over onze trainer Richard Smalsa, binnenkort dansen we allemaal de Salsa. Ook zoekt hij nog een leuke vrouw, misschien wordt het wel één met losse heupen uit Curacao. Ach, Ben zal het wel weten. Die is al geil van een paar bilspleten. Ben Geil is een ruim begrip, de Schnorrrrrr bedankt hem voor de tip.

De Schnorrrrrr kan eigenlijk helemaal niet dichten, maar in deze magische maand moet hij toch zwichten. Hoewel de Schnorrrrrr niet dicht over de trouwe aanhang, gaat hij er wel vanuit dat deze zaterdag om klokslag half drie weer langs de lijn staat aan de Schenkeldijk voor het treffen met Prinsenland.

Tot zaterdag!

De Schnorrrrrr