Voorbeschouwing Klundert – Dubbeldam

Als je aan het begin van het seizoen had gezegd dat Dubbeldam lekker bovenin mee zou draaien, dan zou menig supporter je scheef aan hebben gekeken. Zo verrassend als de mannen van Smaal het doen, zo normaal is het voor Prinsenland en Klundert dat zij hier ook staan. Prinsenland, die onverhoopt puntverlies leed bij onze mannen afgelopen zaterdag staat nog fier bovenaan en de tegenstander van komende zaterdag staan vijfde in de pikorde.

Klundert is een degradant uit de tweede klasse en vorig jaar werd er al een keer geoefend tegen de gastheren van komend weekend. Destijds kwam Dubbeldam niet verder dan een 3-0 nederlaag en de enige die daar goede herinneringen aan had was Daan Rijppaert. Naast dat hij daar wel mocht spelen, packte hij zowaar Messi in Fifa 18. Die laatste is vandaag de dag waardeloos, want Daan is allang verder gegaan in het opvolgende spel. Daan is nog onzeker voor komende zaterdag. Het onderzoek tegen de vermeende handsbal loopt nog steeds en de knvb is zeker van plan dit onderzoek zolang mogelijk te rekken, zodat onze kanjer gewoon zijn tweede wedstrijdje ook aan de kant zit.

Dat geeft weer meer ruimte voor Koen en Jorian centraal achterin. Want ook Mahyar is nog niet fit genoeg om te spelen. Naast Daan en Mahyar zijn ook onze vriend uit Vlaanderen en William nog steeds geblesseerd. Reserve aanvoerder Frank kon de druk niet aan en heeft onverhoopt een weekend weggeboekt naar Verweggistan. De Schnorrrrrr hoorde in de wandelgangen dat Bruno ook mee ging. Naast de aanstelleritus die hij al had opgelopen, sluit Rumo nu ook weer aan bij de selectie. Hij heeft ook de slopende blessure van zijn kleine teen overleefd. Als laatste komt ons paradepaardje weer terug van vakantie. Zijn zonnetje is opgeladen en zal komende zaterdag weer flink gaan shinen. Laten we hopen dat zijn nieuwe vlam niet alle shine van hem af heeft genomen.

Klundert dan, Klundert komt uit het gelijknamige dorp Klundert. Verrassend genoeg is ook Klundert ontstaan door een fusie van twee clubs. In 1978 fusseerde OLTO en VVN samen in Klundert en gingen ze hun wedstrijden spelen op Sportpark Molenvliet. Dat betekende ook de opmars van de club. Hoewel dat pas echt naar voren kwam in 2005. Daar werd de basis gelegd voor promotie naar de 3e klasse en later zelfs de tweede en eerste klasse. Sponsors kwamen, maar gingen ook net zo hard weer en zodoende spelen de mannen uit Klundert nu gewoon weer lekker met onze mannen. Ook startte Klundert met een zondag elftal. Dat tot op heden nog niet zeer succesvol was. Dat in tegenstelling tot onze zondag afdeling.

Aankomende zaterdag wordt er afgetrapt aan Sportpark Molenvliet om 14:15 uur. Een kwartiertje eerder dan u van ons gewend bent, maar de Schnorrrrrr heeft daar wat op gevonden. Gewoon uw Ali-meter-horloge een kwartier vooruit zetten. Dan bent u zeker optijd. Kleed u wel goed aan want de Ali-meter slaat blauw. Het wordt -15 Ali en dan kan de gevoelstemperatuur oplopen naar -35 onder Ali. Vergeet dus uw thermo kleding, handschoenen en een muts niet en dan zien we u zaterdag weer langs de lijn!

Tot zaterdag!

De Schnorrrrrr