Voorbeschouwing RSC Alliance 1 – Dubbeldam 1

RSC Alliance uit, een wedstrijd uit de eerste periode. Huh? Hoor ik u denken? Uit de eerste periode? Maar daar is toch al tegen gevoetbald? Dat klopt, thuis werd in de laatste minuut met 3-4 van verloren. Dit was een wedstrijd die eigenlijk op 2e paasdag had moeten worden gespeeld, deze is echter naar voren gehaald. Zo staat Dubbeldam dus fier bovenaan in de eerste periode. Dat kan dan ook maar één ding betekenen. Bij winst op Alliance kan Dubbeldam periodekampioen worden. Met de nadruk op kan, want trainer Paul van Oosten is duidelijk. Niet onderschatten, hou dat in de peiling.

Al kan ik het gehele verslag van de thuiswedstrijd volledig kopiëren, doen we dat toch niet. Bij onze mannen ontbreken weer een aantal spelers i.v.m. blessures helaas. Is er dan echt niets positiefs te vertellen? Leon is weer hersteld en is weer terug op de velden. Niets positiefs dus… Dus moeten de mannen van van Oosten het maar op de old fashion way doen. Hard werken, niet zeuren en uiteraard 1 doelpuntje meer maken dan de tegenstander. Anders ken je helemaal niet winnen natuurlijk.

Zoals u natuurlijk weet is Alliance een ploeg die in Roosendaal hun thuiswedstrijden speelt. Wat u niet weet is dat er maar liefst 3 familieleden van één speler van ons voetballen. Dit tot verrassing van onze eigen speler ook. Die dit nieuws tot zijn verbazing tot zich nam. In de 15-1 van Alliance Speelt Kyle en in de 11-3 speelt de tweeling Jay en Levi. De voornamen verraden nog steeds niet van wie deze jongens familie zijn en dat wilt de SCHNORRRRR zo houden. Want was is er nou spannender dan een geheim van één van deze kanjers bewaren.

Het zou dus zo moeten zijn, uitgerekend Alliance. Een felle tegenstander die niet van terugdeinzen weet. Liever de man over de boarding dan de bal is het motto van de rood zwarte. Dit rood-zwart moet ook als een soort rode lap op een stier werken. Dit zijn namelijk ook de kleuren van onze rivaal Eboh. Hoewel het haat en nijd nu wel een beetje gezakt is, moet je alles aanpakken wat iets van motivatie met zich mee kan brengen.

We kijken uit naar de ontmoeting van zaterdag, maar eerst moeten we nog één keer hard trainen. Duels spelen en acties maken. De SCHNORRRRR ziet het van een afstandje allemaal gebeuren en kijkt vol voldoening naar de jonge hindes in het veld. Hij kan niet wachten.

Tot zaterdag.

‘’De SCHNORRRRRR’’