Voorbeschouwing SEOLTO – Dubbeldam

Soms zit het mee en soms zit het tegen. U heeft het vast wel gemerkt, maar er was geen wedstrijdverslag van de wedstrijd Dubbeldam – Halsteren. Hoewel de Schnorrrrrr uw teleurstelling volledig begrijpt, kon hij er maar bar weinig aan doen. Naast de frustratie van een laat 1-1 gelijkspel (goal van Raffalinho Karg) had de Schnorrrrrr teveel verfdampen ingeademd en was hij niet capabel genoeg om een verslag te schrijven. Hoewel de Schnorrrrrr altijd al getwijfeld heeft aan zijn eigen schrijven, wilde hij niet nog meer onzin verkopen aan zijn trouwe lezers.

Zo zal hij geschreven hebben over hoe verschrikkelijk slecht Bruno was en dat hij een aantal keer volledig uit positie stond, maar dat eigenlijk niet uitmaakte want er was er geen één echt goed. Wat er dan meestal gebeurd is dat je keeper dan man of the match wordt. Dat zegt genoeg over de rest van het team en het wisselbeleid van de trainer. De Schnorrrrrr kan dat gewoon zeggen, want trainer Smaal leest toch niet mee. Hij weet vaak nog niet eens waar onze tegenstander van de komende week vandaan komt… Nou dat vertelt de Schnorrrrrr hem graag in geuren en kleuren, als hij ook eens aandachtig lezer zou zijn of worden.

Dus fijn dat je vanaf deze week meeleest trainer. We spelen deze week UIT bij SEOLTO. Zoals doen gebruikelijk vertelt de Schnorrrrrr eerst waar dit voor staat, want deze competitie bestaat volledig uit afkortingen. Samenspel En Oefening Leidt Tot Overwinning, het had zomaar een uitspraak op een willekeurige trainingsavond kunnen zijn van onze trainer… Hoewel, ook dat is niet moeilijk, want hij is er slechts één keer in de week. Voor sommige spelers meer dan genoeg en voor andere eeuwig zonde, want er valt veel te leren van Smaal en andersom ook.

Maar laten we niet al te ver afdwalen van de wedstrijd tegen SEOLTO. Zij spelen hun thuiswedstrijden in Zevenbergen op sportpark De Meeren. Zij komen uit de gemeente Moerdijk, waar meerdere tegenstanders van dit seizoen te vinden zijn, zoals DHV, De Fendert, Kogelvangers en Klundert. Verder was SEOLTO een club dat in de hogere klasses meespeelde. Dat deden ze vooral in de vorige eeuw. Rond 2004 ging het pas echt bergafwaards met de ploeg uit Zevenbergen. Ze dwaalden langzaam af van de eerste naar de vierde klasse. Tegenwoordig zijn ze weer in de derde klasse te bewonderen en zodoende dit jaar onze tegenstander in de tiende speelronde.

De Ali-meter geeft deze week wat aangenamere temperaturen op in vergelijking met vorige week, dus we verwachten Ali dan ook tweemaal aanwezig deze week op trainingen. Hoewel hij er maandag was, heeft niemand hem waarschijnlijk gezien onder de grote Ali Illegali muts die merendeel van het gezicht bedekte. Genoeg gezeurd over de Schnorrrrrr zijn vriend, want Ali is de laatste tijd een stuk vriendelijker en vrolijker… De Schnorrrrrr vraagt zich af waarom. Verder gaan we deze week nog eenmaal hard trainen en dan kunnen we knallen tegen SEOLTO, want ook wij hebben SAMENSPEL EN OEFENING nodig om te winnen.

Spion Bert is deze week helaas wederom de verkeerde kant op gefietst en hoopt waarschijnlijk dat we volgend seizoen in west 1 of 2 worden ingedeeld, want hij kwam uit in Utrecht in plaats van Zevenbergen. Volgende week meer geluk Bert. Als je zaterdag maar de juiste kant oprijdt om je +1 zoon aan te moedigen, want als die geen basis staat zaterdag, dan weet de Schnorrrrrr het ook niet meer. Dan zal de Schnorrrrrr een hartig woordje moeten gaan spreken met de trainer. Laten we hopen dat het niet zover komt en dat onze supporters Zevenbergen weten te vinden, dan komt het zeker weer goed.

Ook SEOLTO keek vooruit naar de komende wedstrijd: https://seolto.nl/vooruitkijken-dubbeldam-komt-op-bezoek/

We zien alle supporters graag weer op zaterdag langs de lijn om stipt 14:30 uur op sportpark De Meeren in Zevenbergen. Tot dan!

De Schnorrrrrr