Wedstrijdprogramma

Dit weekend viert men onder de rivieren carnaval. Aangezien Dubbeldam is aangesloten bij district zuid 1 zou dit betekenen geen wedstrijdprogramma. In deze regio valt echter de voorjaarsvakantie later. Daarom hebben enkele trainers de wedstrijd naar voren gehaald. Zo kan het dus dat als de weergoden een beetje meewerken, morgen toch een aantal mooie wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Schenkeldijk.

Kampioenen JO11-2

Om 9 uur openen de jongens van JO11-2 de dag met een thuiswedstrijd tegen ASWH JO11-3. Dubbeldam JO11-2 is tijdens de najaarscompetitie KAMPIOEN geworden en willen dit kunstje in de voorjaarscompetitie heel graag herhalen.
Wij wensen ze heel veel succes

half 11

Om half 11 staan er maar liefst vier wedstrijden op het programma. Alleen MO13-2 speelt voor de competitie en wel tegen Peursum MO13-1. Gelijktijdig oefent JO17-2 tegen hun leeftijdsgenoten van Heerjansdam. Het team van onze jeugdcoördinator Mark van Leeuwerden komt in actie tegen GJS uit Gorinchem. Eveneens om half 11 spelen de mannen van verhuizer Erik de Jager en Menno Burgers tegen Groote Lindt JO16-1. We verheugen ons nu al op het verhaal van hun verslaggever Johan. Tenslotte speelt ook Dubbeldam JO14-2 om half 11. Hun tegenstander is sc Emma JO15-2.

JO14-3

De enige uitwedstrijd van een Dubbeldamteam is voor JO14-3. Zij spelen om half 12 uit tegen De Alblas JO14-2. Ook dit is een competitiewedstrijd. Tijdens de najaarscompetitie eindigde zij in de middenmoot, maar hopen uiteraard dit voorjaar weer mee te strijden om het kampioenschap

einde van het programma

Het wedstrijdprogramma wordt om half een afgesloten met een drietal wedstrijden. Alleen JO13-1 speelt een competitiewedstrijd. Tegenstander deze dag is Papendrecht dat slechts een plaatsje hoger staat in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag wonnen de jongens in een oefenwedstrijd tegen GJS dus dat geeft vertrouwen. Eveneens om half een oefent Dubbeldam JO17-3 tegen Oranje Wit JO17-2 en hun leeftijdsgenoten van JO17-2 spelen tegen Heerjansdam.

Website

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als van alle wedstrijden een verslagje geschreven zou worden. Dit hoeven geen grote lappen tekst te zijn, als is het maar een paar regels. Doe jij mee om weer een Dubbeldam website te krijgen waar alle teams de aandacht krijgen? Stuur verslag, foto’s en of video naar webmaster@vvdubbeldam.nl