Poll

De afgelopen week hebben we middels een poll gevraagd hoe de bezoekers van de Dubbeldam website dachten dat wedstrijden af zouden lopen.
Nou dat hebben we geweten want er is heel veel gestemd.

Derby

De jongens van o8-1 spelen een uitwedstrijd tegen het Dordtse Oranje Wit. Derby’s zijn altijd bijzondere wedstrijden zeker ook op deze jonge leeftijden. De tegenstander bezoekt waarschijnlijk ook vaak onze website in een speurtocht naar informatie over onze helden. Anders kunnen we de uitslag van de poll niet verlaten, want een meerderheid denkt dat Oranje-Wit deze wedstrijd gaat winnen. Een extra motivatie voor onze mannen morgen een stapje harder te doen en het ongelijk van deze stemmers te bewijzen. Succes jongens!

Meiden

De meiden van o11-1 moet morgen vroeg uit bed, want zij komen al om 9.00 uur in actie tegen Unitas’30 uit Etten-Leur. Deze meiden hebben een hele goede najaarscompetitie gedraaid onder leiding van Peter Kandel en Kim van Veluwen. Zij eindigden uiteindelijk op een derde plaats achter kampioen Hardinxveld. Heerjansdam verzamelde evenveel punten als onze talenten maar hadden hier een wedstrijd minder voor gespeeld. Morgen starten ze de voorbereiding op de voorjaarscompetitie. Oder onze bezoekers is het vertrouwen in dit team groot want 75% denkt dat Dubbeldam de wedstrijd winnend zal afsluiten. Een kwart denkt dat de meiden uit Etten-Leur na het laatste fluitsignaal kunnen juichen.

Voor trainer Lou

Eveneens om 9.00 uur komen de jongens van JO12-3 in actie tegen Oranje Wit. Twee weken geleden hebben zij tijdens een bijeenkomst de najaarscompetitie geƫvalueerd. Uiteraard keken ze daarbij ook vooruit naar de voorjaarscompetitie waarin ze de strijd moeten aangaan met hun clubgenoten van JO12-2.
Zonder trainer Lou, die nog in het ziekenhuis verbleef, verloren ze nipt van JO12-2.
Toch denkt 80% van de stemmers dat Dubbeldam morgen de derby gaat winnen.

Spannende wedstrijd

De meest spanning verwachten onze bezoekers bij de wedstrijd tussen Dubbeldam en GJS uit Gorinchem. Een nipte meerderheid van 60 om 40% denkt dat de jongens van Dubbeldam uiteindelijk deze wedstrijd toch in hun voordeel zullen beslissen. Succes jongens!

Veel vertrouwen bij zaterdag 1

Na het binnenhalen van de eerste periodetitel is het vertrouwen groot bij zaterdag 1. Morgen spelen zij tegen de nummer 4 van de competitie ONI dat minder verliespunten heeft dan Dubbeldam. Zij hebben alleen twee wedstrijden minder gespeeld. Toch denkt iedereen dat Dubbeldam deze wedstrijd winnend zal afsluiten.

Wij hopen dat het weer een beetje meewerkt, zodat veel wedstrijden toch door kunnen gaan. Gezien de grote hoeveelheid regen die de afgelopen dagen, is de kans klein dat op natuurgras gespeeld kan worden. Op de pagina afgelastingen houden we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte over het al dan niet doorgaan van de wedstrijden