zondag 4 februari

Een heel kort programma voor zondag 4 februari en gezien de weersvoorspellingen moeten we maar afwachten welke wedstrijden door kunnen gaan. We proberen iedereen hier zo goed mogelijk over te informeren via deze link: https://vvdubbeldam.nl/afgelastingen/

OCHO

Deze zondag begint om 11 uur met een uitwedstrijd van Dubbeldam OCHO tegen OMC. Gisteren meldden de talenten van dit team al in verre onderhandeling te zijn met een trainer. Helaas zijn deze nog niet afgerond. Aanvoerder Koen Boutens krijgt er weer een hele klus aan zijn mannen op tijd en fris en fruitig op sportpark Corridor te krijgen. Ondanks de nederlaag van afgelopen zondag tegen Unitas waardoor de mannen hun titelkansen verspeelden, hebben de bezoekers van deze website alle vertrouwen in deze groep. Maar liefst 85,7% verwacht een zege voor OCHO.

Kansen

Een half uur later komen de mannen van Paul Wols Dubbeldam 2 in actie. In Kaatsheuvel treffen zij de nummer 5 van de competitie DESK. Vorige week verloor Dubbeldam 2 volkomen onnodig van JEKA. Ondanks het betere spel kregen ze in de tweede helft in korte tijd twee treffers tegen. De ploeg toonde veerkracht en kwam net voor tijd op gelijke hoogte, maar verloor in blessuretijd alsnog. Ruim 83% van de stemmers hebben toch alle vertrouwen in een overwinning op DESK.

Sterrenteam

Afgelopen zondag verspeelde het sterrenteam de eerste twee punten van de competitie. Geen schande aangezien de nummer twee van de ranglijst de tegenstander was. Toch kwamen onze sterren twee keer op voorsprong, maar iedereen kon leven met een gelijkspel. Het heeft het vertrouwen in dit team niet geschaad want alle bezoekers verwachten een zege van Dubbeldam 3.

Dubbeldam 1

Ondanks de nederlaag afgelopen zondag bood de tweede helft wel vertrouwen dat Dubbeldam de negatieve reeks snel zal keren. Ondanks dat we 0-3 achter kwamen, toonde het team karakter en kwam sterk terug. Het was net niet genoeg voor een puntje. Deze week werd bekend dat onze trainer na dit seizoen afscheid neemt, maar dit graag met een prijs zal doen. Helaas moet hij zijn aanvoerder Dennis Stam nog langer missen. Zijn operatie ging gisteren niet door. Morgen treffen zij een ploeg in vorm. Ondanks dat we thuis een ruime 4-1 overwinning boekten, zullen we morgen alles moeten geven voor een goed resultaat. 42,% van de stemmers denkt dat Dubbeldam de overwinning mee naar huis zal nemen, terwijl 53,8% denkt dat de punten in Schiedam blijven. De resterende 4% gokt op een gelijkspel.

eredivisie

In de eredivisie verwachten we nog een felle strijd bij AJAX – NAC. 57% verwacht een zege voor de Amsterdammers, terwijl 43% denkt dat NAC er met de punten vandaar gaat. Voor Feyenoord verwachten de stemmers geen problemen. 83% denkt dat de uitwedstrijd in Venlo drie punten op zullen leveren, terwijl 17% denkt dat er gelijk gespeeld wordt. Niemand verwacht punten voor VVV.

Wij wensen alle teams morgen weer heel veel succes!!