200 begunstigers

Al vele jaren zet Arie in ’t Veld sr, beter bekend als Arie Ago, zich in voor de Vriendenclub.
Mede door zijn enthousiasme is deze hele belangrijke groep begunstigers de afgelopen jaren enorm gegroeid.
Graag zou onze oud-voorzitter aan het eind van dit voetbalseizoen 200 Vrienden van Dubbeldam hebben.

De Vierdaagse loopsters

Sinds afgelopen zomer heeft hij versterking gekregen van zijn eigen Angels.
Arie had gehoord dat deze drie dames Karin Feeling, Bianca Koorneef en Bianca Speelmeijer de Vierdaagse van Nijmegen hadden uitgelopen.
Hij was zo onder de indruk van deze prestatie dat hij ze uitnodigde voor een etentje.
Op deze avond vertelde hij vol passie over zijn Vriendenclub en dat onze heldinnen besluiten hem een handje te helpen.

Nieuwe Vrienden

Inmiddels kunnen we bijna iedere week wel nieuwe begunstigers melden en deze keer zelfs twee.
Karin is zelf ook Vriend van Dubbeldam geworden en tevens heeft Trijnie Koorneef het aanmeldingsformulier getekend.
Wij heten bij dames dan ook van harte welkom bij de club.

Inmiddels staat de teller van de Vriendenclub op 185 leden.
De Vriendenclub zorgt ervoor dat veel zaken gerealiseerd kunnen worden, zoals de aanschaf van tv-schermen etc.
Voor slechts 50 euro per jaar steunt u ook onze vereniging al.

Wilt u meer informatie of ook begunstiger worden, vul dan onderstaand formulier in

""
Bericht/Opmerkingmeer details