Met inmiddels 220 leden is de Vriendenclub van v.v. Dubbeldam uniek in zijn soort. Vrijwel geen enkele andere vereniging heeft zoveel vrienden en dat is iets om heel trots op te zijn.
Mede door het enthousiasme en vasthoudendheid van Arie Ago, die de laatste jaren op een geweldige wijze ondersteund wordt door zijn Angels.
Met elkaar halen de vrienden 11.000 euro per jaar op en met dit geld wordt veel gedaan voor de vereniging. In het verleden zijn activiteiten bij de jeugd ondersteund, is trainingsmateriaal en een geluidsinstallatie voor de kantine bekostigd van deze bijdrage.
Een deel van het geld is apart gezet om iets moois aan te schaffen voor de nieuwe kantine of na de uitbreiding van onze bestaande accommodatie.

Dubbeldam is natuurlijk heel blij met elke nieuwe vriend en mocht u meer willen weten of u aan willen melden, kunt u bij thuiswedstrijden van een van onze eerste elftallen altijd even aanschuiven aan de tafel van Arie Ago of u spreekt gewoon een van zijn Angels aan.
Het eerstvolgende doel is een totaal van 250 leden en met uw hulp moet dat lukken.

Vanaf vandaag heeft de Vriendenclub ook een eigen Facebookpagina. Nieuwe vrienden worden hier welkom geheten, successen worden hier gedeeld en als de Vriendenclub een mooie bijdrage aan v.v. Dubbeldam geeft, kunt u dit hier lezen: https://www.facebook.com/Vriendenclub-VV-Dubbeldam-1996799523951114/

Iedere vriend wordt jaarlijks uitgenodigd voor de traditionele haringparty waar u andere vrienden kunt ontmoeten en natuurlijk kan genieten van een heerlijke haring en een bijpassend drankje.

Bent u nog geen lid?
Meld u dan zo snel mogelijk aan.