8-3
Onze 8-3 verloor met 3-17. Zonder trainers doen de ouders hun best om in te vallen en om de kids training te geven. De jongens werken er hard voor, maar de tegenstanders waren zaterdag net iets sterker.

8-2
Bij de boys van onze 8-2 is de trainer Frank. Iedere week komt iedereen trouw naar de training, het is al een vriendenteam geworden en het resultaat is goed te merkenze , weten elkaar blindelings te vinden. Doelpunten worden uit iedere hoek gescoord, door het goeie samenwerken. Ze winnen de wedstrijd met 15-0, ga zo door kanjers.
De foto hierboven is die van deze kanjers.

9-2
Onze 9-2 heeft tegen Oranje Wit met 6-5 gewonnen. We beginnen met de wedstrijd en al gauw bleek dat bij Oranje Wit niet iedereen een tenue had en dat was erg verwarrend voor onze 9-2. Het eerste kwartier ging voor ons niet al te best, we stonden erg te dromen door het feit dat er drie jongens van Oranje Wit in een blauw-wit-groen shirt speelden. We stonden al gauw met 0-2 achter. Na een breek van een minuut scoorden we al snel en werd het 1-2 en voor we de rust in gingen 2-3.
Na de rust zijn we naar te trainer van Oranje Wit gelopen en gezegd dat iedere speler van hen alleen maar in een Oranje shirt mocht spelen en dat gebeurde ook. Nu ging het al gauw gelijk op, over en weer werd er gescoord. De wedstrijd eindigde in een overwinning voor ons, of dit kwam dat we wat beter gingen spelen of omdat Oranje Wit nu gewoon allemaal de tweede helft in hun tenue speelde. De uitslag werd, na een spannende tweede helft, 6-5 voor Dubbeldam.