Afgelopen zaterdag moesten de helden van Zaterdag 4 thuis aantreden tegen de hekkensluiter van onze competitie.
Sliedrecht kwam op bezoek, en ondanks dat deze gasten laatste staan konden we wel onze borst nat maken want uit verloren wij kansloos.

We speelde vandaag op veld D, het veld was dramatisch, dus we wisten van te voren dat er veel ballen hobbelend over het veld zouden gaan.
We begonnen best aardig, wat kleine kansjes voor ons maar ook voor Sliedrecht.
Na een half uur won Jeffery zijn kopduel en ging achter zijn eigen bal aan, ging alleen op de keeper af en schoot de bal over de keeper heen, 1-0!!!
Daarna ging Sliedrecht wat meer aanvallen en dat resulteerde in de 1-1, 2 minuten voor de rust.
Gelijk vanaf de aftrap gingen wij weer aanvallen en Kevin zorgde toen voor de 2-1 en het was ook meteen rust.
In de rust weer een aantal wissels doorgevoerd en kijken of we de voorsprong konden vast houden.
Dat lukte aardig, Jeffery kreeg een enorme kans die hij verprutste en dan zal je net zien dan valt hij aan de andere kant. En 5 minuten na deze grote kans werd het dan ook 2-2.
Er was nog een klein kwartier te spelen. Nadat er een overtreding was gemaakt, floot de overigens uitstekende fluitende scheids voor een overtreding, iedereen stopte behalve Danny, Danny pakte de bal en liep op de keeper af en scoorde en ging ook aardig los, maar hij kwam er toen pas achter dat het doelpunt niet telde… ( maar ik wil wel mijn complimenten maken aan Danny, mooie solo en nog veel mooier waarop hij zijn ‘doelpunt’ vierde)

Met nog 5 minuten op de klok, wou Maikel de bal bij de tweede paal neerleggen, maar doordat Maikel vol in de grond schopte kwam de bal bij Herman, die op 1 meter van de keeper stond en scoorde, 3-2!!

De laatste 5 minuten hielden we goed stand, en waren de 3 punten voor ons!
Ook al was dit niet de beste wedstrijd, was dit alweer de 4de wedstrijd op rij zonder nederlaag.

Volgende week gaan wij met zijn alle naar De Alblas, en ook tegen hun hebben we wat goed te maken.

Fans bedankt voor jullie aanwezigheid, en ik hoop jullie volgende week te zien in Alblasserdam.