• Het is eind juli en er wordt door onze jeugd inmiddels niet meer getraind, maar al heel snel zullen onze selectie-elftallen weer starten met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Het is dan ook maar heel even rustig op ons complex en ondanks alle corona-perikelen gaan veel van ons toch lekker op vakantie.
    Een deel zal binnen Nederland blijven, maar een ander deel kiest voor het avontuur en vertrekt naar – hopelijk – zonniger oorden. Inmiddels is wel duidelijk dat het coronavirus nog lang niet verdwenen is uit ons leven, sterker nog, op veel plaatsen in en buiten Nederland is momenteel sprake van een toename van het aantal besmettingen. Op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen, is de kans op besmetting dan ook nog steeds aanwezig en we willen iedereen oproepen om vooral toch voorzichtig te zijn.
    We willen iedereen dan ook vragen om zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, waarbij zeker ook geldt dat je je houdt aan de quarantaineverplichting. Heb je corona-gerelateerde klachten of ben je op vakantie geweest in een land met een negatief reisadvies, blijf dan thuis en kom zeker niet naar Dubbeldam toe.
    Juist omdat we op de voetbalvelden weer met contact mogen trainen en wedstrijden mogen spelen, roepen we iedereen op om niet te komen als je iemand anders zou kunnen besmetten. Laat Dubbeldam niet één van de coronabrandhaarden worden. Natuurlijk geldt dit ook voor alle ouders en andere supporters.
    We wensen iedereen die nu weg is of binnenkort weggaat een hele fijne vakantie toe.