In een weekend waarin het in het zonnetje nog genieten is, is afgelopen nacht de klok een uur teruggezet. Onze mannen hebben hier blijkbaar optimaal gebruik van gemaakt, gezien de vier mooie uitslagen die behaald zijn.

Zondag 5
Onze tegenstanders in deze competitie hebben besloten om wat extra training in te gelasten om zodoende nog enige kans te maken tegen deze doelpuntenmachine en zo staan onze mannen pas weer op 10 november op het veld.

Zondag 4 – PCP 6 3-2
In deze nog jonge competitie staat vandaag de topper tussen de nummer één en twee op het programma, hoewel dit een wat lastig plaatje is in een competitie waar sommige elftallen al vier wedstrijden hebben gespeeld en anderen slechts één.
In elk geval was het een topper vandaag, er moest gestreden worden om de overwinning en onze mannen hebben de drie punten aan de Schenkeldijk gehouden. Een topprestatie van onze top-mannen.

Zondag 3 – RCD 3 5-1
Voor de wat jongere voetballers bij Dubbeldam wordt altijd uitgekeken naar wedstrijden tegen Wieldrecht en Oranje Wit, maar voor de wat oudere jongeren is de enige echte klassieker die tegen RCD. Hoewel RCD al één keer verloren heeft, zou dit nog een concurrent kunnen zijn voor onze mannen, maar met een eclatante 5-1 overwinning is eigenlijk wel duidelijk dat onze mannen voor deze competitie een maatje te groot zijn.
Het is best leuk om af en toe met 5-1 te winnen, maar als dit het gemiddelde is na vijf wedstrijden, is de spanning er wel een beetje vanaf.

Zondag 2 – Were Di 2  2-2
In deze wedstrijd is de scheidsrechter van dienst zomaar vergeten om vier doelpunten af te keuren wegens buitenspel. Mocht hij dit consequenter gedaan hebben, hadden onze mannen zomaar kunnen winnen, maar nu moesten ze genoegen nemen met een gelijkspel.
Na een ruststand van 0-2 mag dit trouwens een geweldige prestatie genoemd worden, maar na een doelpunt van Owen en een benutte penalty door Tim stapten onze mannen als morele winnaars het veld af, met één puntje, dat dan weer wel.

Zondag 1 – ZIGO 1 5-3
Na twee overwinningen en een heerlijk gelijkspel van ons tweede mocht ons eerste als laatste aan de bak. De start is wat stroef, maar na een 0-1 achterstand is het Dennis Geschiere die de gelijkmaker binnenkopt, waarna Rory van der Weijden tot drie keer toe het net wist te vinden.
Als ZIGO de 4-2 maakt, is het Enzo van den Vossenberg die de eindstand op de borden laat zetten. Hoewel de directe achtervolgers minder wedstrijden gespeeld hebben, staan onze mannen op een zeer fraaie derde plaats.