Hoewel het koud is, ziet er het buiten stralend uit. Voor de supporters is het misschien wat afzien, maar op het veld is het als voetballer heerlijk vertoeven. Onze mannen geven net als elke week alles wat ze kunnen, maar de resultaten zijn wat wisselend. Als zelfs onze derde maar één keer weet te scoren, weet je dat alles mogelijk is en dit blijkt in de wedstrijd van ons eerste, die bijna de hele wedstrijd tegen een 0-1 achterstand aankijken…

Zondag 5 – RCD 6 4-5
Onze mannen zijn misschien niet uitgerust, maar wel heerlijk relaxed teruggekomen uit het verre Noord-Brabant om vandaag even gehakt te maken van RCD.
Voor de rust lukt dit niet helemaal en onze mannen gaan met 1-4 genieten van de warme thee. Na rust zijn de rollen volledig omgedraaid, onze mannen dollen RCD compleet gek, Jordy scoort na zijn doelpunt in de eerste helft nog drie keer en staat inmiddels een klein miljoen doelpunten voor op Marcel van den Berg. Omdat RCD ook nog een lullig doelpuntje maakt, verliezen onze mannen nipt met 4-5.

SSW 3 – Zondag 4 6-2
Vorige week ging dit Zebra-feestje nog niet door, maar vandaag mogen onze mannen van het vierde alsnog afreizen naar misschien wel de leukste voetbalclub van West-Europa. Ook als je ongeslagen bovenaan staat, zoals onze mannen, is uit winnen van SSW zo goed als onmogelijk. Soms lijkt het wel of het veld van onze tegenstander betoverd is en dan kunnen er rare dingen gebeuren, zoals een 6-2 verlies voor ons vierde.

Zondag 3 – Victoria’03 3 1-0
Na een relatief kleine overwinning op RCD vorige week lijkt het wel of onze doelpuntenmachine van het derde wat stagneert. Maar ook een 1-0 overwinning levert gewoon drie punten op en dan sta je na zeven wedstrijden gewoon met 21 punten bovenaan.

Zondag 2 – DESK 2 5-2
Onze mannen beginnen met een valse start; al snel staan ze met 0-1 achter, maar vrijwel direct staan onze mannen weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Tim. Als ook Tim en Youri nog een keer scoren en DESK vlak voor rust de aansluitingstreffer maakt, staat het 3-2.
Na rust is het alleen Dubbeldam nog dat het net weet te vinden, Youri en Owen zorgen voor een mooie overwinning.

Zondag 1 – Oosterhout 1 2-1
Ook hier is het de tegenstander die als eerste weet te scoren en Oosterhout gaat zelfs met een 0-1 voorsprong de rust in. Heel lang lijkt Oosterhout een overwinning over de streep te trekken, maar dan blijkt deze wedstrijd een kopie te worden van Heerenveen tegen Sparta. In de laatste minuten scoren Rick en Tim, zodat onze mannen een overwinning uit het vuur slepen.