Eenvoudige zege

Dubbeldam won afgelopen zondag heel eenvoudig van hekkensluiter Victoria’04. Zonder noemenswaardige inspanning wisten onze mannen in het carnavalsweekend toch de overwinning binnen te halen en de drie punten mee te nemen naar de Schenkeldijk.

Max Bresser

De verkiezing van man of the match was spannender dan de wedstrijd zelf. Vele spelers kregen stemmen. Stan van Pelt leek met de eer te gaan strijken. Onze harde werker de laatste weken spelend op het middenveld beloonde een goede wedstrijd met zijn eerste treffer van het seizoen.
Uiteindelijk kreeg toch JO19-1 speler Max Bresser de meeste stemmen. Hij begon in het hart van de defensie en toen Kevin Bosman in de tweede helft in viel, schoof hij door naar het middenveld.  Ook in deze wedstrijd speelde hij weer prima en maakte een prachtig doelpunt.