Terwijl het zonnetje heerlijk scheen vandaag hadden onze elftallen het zwaar. Van het zesde is de uitslag nog niet bekend en het derde was vrij, maar van de overige vier elftallen wist alleen het vierde met een overwinning van het veld te stappen.

Ons vijfde, tweede en eerste leken wel in groep F van het EK voetbal te zitten. Waar Nederland met Oekraïne, Oostenrijk en een nog onbekend land veel kans maakt om door te gaan, moeten Portugal, Frankrijk en Duitsland elkaar al direct het leven zuur maken.

SVS’65 2  Zaterdag 6

Van deze wedstrijd is nog geen uitslag bekend, wellicht kan iemand dit hieronder vermelden en dan nemen we het gewoon morgen even mee.

Oranje Wit 12  Zaterdag 5  4-2

Derby’s zijn en blijven altijd onvoorspelbaar. Ook al staat Dubbeldam op een keurige tweede plaats en staat Oranje Wit een stuk lager, tijdens wedstrijden als deze staat er veel meer dan alleen een overwinning op het spel. Laat dit een waarschuwing zijn voor onze Zondag 1 morgen.

EBOH 3  Zaterdag 4 1-3

Over derby’s gesproken, de Schenkeldijkderby is een regelrechte klassieker en door een doelpunt van Anildo Fortes gingen onze mannen met een o-1 voorsprong de rust in. Al snel werd het 1-1, waarna Jeffery Heystek, wachtte tot de laatste vijf minuten om tot twee keer toe het net te raken.

Wat een heerlijke overwinning voor onze mannen.

Zaterdag 3

Deze mannen mogen dit weekend even bijkomen.

Zaterdag 2   Pelikaan 5  0-1

Pelikaan staat een paar plekken hoger dan Dubbeldam, maar winst van onze mannen zou het verschil nog maar één puntje bedragen. Jammer genoeg was het verschil op de ranglijst terecht en stappen onze mannen met het kleinst mogelijke verschil van het veld af.

Zaterdag 1  Nieuwerkerk 1  1-2

Tegen de nummer twee was het op voorhand al lastig om de punten aan de Schenkeldijk te houden. Onze mannen hebben het voortreffelijk gedaan, maar ook al is het verlies minimaal, het blijven nul punten.

Gelukkig heeft Noah Speelmeijer een zangertje geregeld en kan dit verlies met wat bier worden weggespoeld. We hopen maar dat de derde helft een groot succes is.